Martina „Miňonka“ Krejzlová

Martina „Miňonka“ Krejzlová

Autor
Narozena 1981 v Plzni. Vystudovala teorii a filosofii mediální komunikace na FF Západočeské univerzity v Plzni. Než začala pracovat pro Kinobox.cz měla vlastní filmový blog, na kterém ji objevil kolega Tomáš Chvála a oslovil ji s nabídkou spolupráce. V Kinoboxu působí od roku 2013.

Články autora

  1. Začalo natáčení příběhu o WikiLeaks - webu, který změnil svět
    Filmy24. 1. 2013
    Začalo natáčení příběhu o WikiLeaks - webu, který změnil svět

    Studio DreamWorks oficiálně oznámilo, že začalo natáčení dramatu The Fifth Estate. Premiéra snímku vycházejícího z kontroverzního tématu WikiLeaks je naplánována na 15. listopadu 2013.

  2. Lance Armstrong si možná opět zazávodí. Jak na silnici, tak u soudu.
    Téma23. 1. 2013
    Lance Armstrong si možná opět zazávodí. Jak na silnici, tak u soudu.

    Skandál Lance Armstronga v několika posledních dnech zaměstnával nejen sportovní svět. Po mnohaletých soudních sporech, v jejichž průběhu trval na své nevinně, oznámila hvězda televizní zábavy Oprah Winfrey, že se Lance v jejím pořadu k dopingu konečně přizná. A skutečně se tak stalo.

  3. Brian De Palma a Al Pacino potřetí spolu! Tentokrát na univerzitní půdě plné špíny.
    Filmy17. 1. 2013
    Brian De Palma a Al Pacino potřetí spolu! Tentokrát na univerzitní půdě plné špíny.

    Producent Edward R. Pressman již nějakou dobu pracuje na projektu s názvem Happy Valley. Před nedávnem najal Davea McKennu, aby napsal scénář vycházejícího z knihy Paterno od Joea Posnanskiho.

  4. Metallica si odehraje koncert, zatímco Dane DeHaan si odjede svou misi
    Filmy16. 1. 2013
    Metallica si odehraje koncert, zatímco Dane DeHaan si odjede svou misi

    Všichni fanoušci nezávislého filmu se mohou začít radovat. Bob a Jeanne Berneyovi se rozhodli znovu obnovit produkční, marketingovou a distributorskou společnost Pictureshouse. A prvním filmem, který Picturehouse vydá, bude snímek Metallica Through The Never.

  5. Sundance představuje 20 nejžhavějších novinek - čeká nás doteku se štítící masérka, děti z rozvrácených rodin a kanibalové
    Festivaly a ceny15. 1. 2013
    Sundance představuje 20 nejžhavějších novinek - čeká nás doteku se štítící masérka, děti z rozvrácených rodin a kanibalové

    17. ledna 2013 začíná filmový festival Sundance, který bude trvat až do 27. ledna. Letošní ročník si pro fanoušky a diváky připravil mnoho zajímavých projekcí.

  6. Nový Conan je na cestě. A skutečně se s ním vrací i Arnie!
    Filmy15. 1. 2013
    Nový Conan je na cestě. A skutečně se s ním vrací i Arnie!

    Studio Universal Pictures plánuje návrat k barbarům snímkem The Legend of Conan, ve kterém by se měl do role cimérského bojovníka vrátit Arnold Schwarzenegger.

  7. Guillermo del Toro natočí vlastní Avengers! Ovšem s neznámými hrdiny.
    Téma9. 1. 2013
    Guillermo del Toro natočí vlastní Avengers! Ovšem s neznámými hrdiny.

    Režisér Guillermo del Toro má plné ruce práce a jeho diář je zabraný dlouho dopředu. Díky pracovní vytíženosti musel odmítnout i režii Star Wars: Epizody VII.

  8. J. J. Abrams splnil poslední přání umírajícímu muži
    Téma8. 1. 2013
    J. J. Abrams splnil poslední přání umírajícímu muži

    Režisér J. J. Abrams nikdy nestál o to, aby byl veřejně chválen, že vyplnil přání umírajícího muže a ani se netají tím, že jsou mu otázky na toto téma nepříjemné.