Tomáš Svoboda

Autor

Články autora

  1. Nová Catwoman Anne Hathaway odhalena
    Téma6. 8. 2011
    Nová Catwoman Anne Hathaway odhalena

    Do premiéry pokračování Temného rytíře Christophera Nolana zbývá ještě necelý rok, a tak přichází malá úleva v podobně odhalení Anne Hathaway.

  2. V Jordánsku vyroste tématický park zasvěcený Star Treku
    Téma5. 8. 2011
    V Jordánsku vyroste tématický park zasvěcený Star Treku

    Panovníci z východu čas od času ohromí svět svými investicemi. Nejvyšší mrakodrapy, umělé ostrovy, fontány šampaňského a bazény kaviáru už ale začínají být zažité klišé. Co se však stane, když je král velkým fandou do Star Treku?

  3. DiCaprio a Depp kralují žebříčku nejlépe placených herců
    Téma3. 8. 2011
    DiCaprio a Depp kralují žebříčku nejlépe placených herců

    Který herec se pyšní největším počtem nul na kontě? Hollywoodská produkce nás každoročně bombarduje tolika filmy, že běžný divák jen těžko udrží přehled. Navíc v nich koluje neuvěřitelné množství peněz s poměrně omezeným množstvím tváří. Herci, kteří zrovna letí, si tak přijdou na své i několikrát do roka. Kdo v tomto víru dolarových bankovek uzme největší sumu? Odpověď přináší časopis Forbes, který sestavil každoroční žebříček nejlépe placených herců Hollywoodu.

  4. Tvůrci Twilightu si došlápli na hackera: jde se k soudu
    Téma2. 8. 2011
    Tvůrci Twilightu si došlápli na hackera: jde se k soudu

    Další díl upíří ságy se blíží a skalní fanoušci už okousávají netrpělivostí monitory při čekání na další novinky o filmu, obsazení, barvě šatů Kristen Stewart, nové délce zubů Roberta Pattisona a podobné zvěsti, které by mohly zdánlivě ulevit při dobu čekání. Není divu, že jeden nadšenec nechtěl dál čekat, naboural se do serverů společnosti Summit Entertainment a dopředu si vyzvedl pár fotek a video z filmu. A tvůrci se teď moc zlobí.

  5. Dokument Ivanny Benešové o oběti zneužívání šokuje brutalitou a explicitností
    Téma1. 8. 2011
    Dokument Ivanny Benešové o oběti zneužívání šokuje brutalitou a explicitností

    Zneužívání dítěte, sexuální trauma, vražda vlastní matky. Každý zvlášť z těchto pojmů navozuje děsivé představy. Fakt, že všechny souvisí s jednou postavou, by šlo považovat za scénáristovu snahu o koncentrovanou depresi. Naneštěstí se jedná o opravdový lidský osud - po Reném a Katce Heleny Třeštíkové prozkoumá nejtemnější stránky života dokument o neúnosném bříměti z dětství "Zneužívaný".

  6. Božský Ricky?
    Téma28. 7. 2011
    Božský Ricky?

    Kontroverzní britský komik, scénárista, herec a král kousavého humoru kterého si diváci mohou pamatovat ze seriálu Kancl jako Davida Brenta, zpruzlého šéfa, který to vždycky chtěl dotáhnout někam výš, se opravdu dočkal obdivuhodného kariérního postupu. Šedou kancelářskou židli s polohovatelnými opěrkami vyměnil za trůn nebeský. Ano, Ricky Gervais bude hrát Boha.