Molly's Game: Trailer - mistr psaného slova Aaron Sorkin poprvé na režijní stoličce

Aaron Sorkin skutečně nepatří mezi průměrné scenáristy. Na kontě má Oscara za The Social Network, nominaci za Moneyball, Zlatý glóbus za Stevea Jobse, nominaci za Soukromou válku pana Wilsona a Pár správných chlapů. A to nemluvíme o tom, kolikrát vyhrál televizní Emmy. Tenhle chlap zkrátka umí a bylo jen otázkou času, než se sám postaví za kameru. Nyní ten moment konečně přišel a vybral si velmi zajímavou látku.
Snímek vychází z autobiografie Molly Bloom, která pořádala exkluzivní nelegální pokerové turnaje v Los Angeles a New Yorku. Původně začínala jako nadějná lyžařka, která málem jela i na olympiádu a v té době byla studentka harvardských práv. Když si dala od školy roční pauzu, připletla se náhodou k pořádání nelegálních pokerových her a její byznys se postupně rozrůstal. Později se partií seúčastnili i prominentní celebrity a obchodníci, až došlo i na členy ruské mafie. A tehdy se do všeho vložila FBI.
Trailer na Molly's Game vypadá parádně, tak držíme palce, aby se ukázalo, že je Sorkin nejen vynikající scenárista, ale i režisér. Karty na to rozhodně má.
Hodnocení traileru: 80%

Související osoby


Související tituly


Související videa


Související články