VIDEO: Tomáš Krejčí chystá další film. Inspiroval se komiksem Kruanova dobrodružství

Dva roky po úspěšné crowdfundingové sbírce, v níž vybral 180 tisíc korun na vývoj scénáře, uvádí producent, režisér a scenárista Tomáš Krejčí svůj nově připravovaný projekt - Kruanova dobrodružství. Má jít o celovečerní adaptaci kultovního komiksu Vlastislava Tomana, na jejímž scénáři se podílel Robert Geisler, držitel Českého lva za film Protektor (2009).
Tak copak nám Krejčí z Kruana ukáže... Na úvod logo NASA, exkluzivního partnera projektu, který poskytl fotky mlhovin. Následuje jeden obrázek původního komiksu a filmový záběr, imitující výjev z populárního čtiva. A na závěr dlouhé titulky se jmény tvůrců a dárců, kteří přispěli na vývoj scénáře.
Kdy se dočkají svých cen? Kdy se my dočkáme Kruana? A nezapomnělo se tak trochu na Krejčího nedokončený film s rozpočtem 240 miliónů korun Poslední z Aporveru? Nekonečný příběh... Obávám se, že s Kruanem tomu nebude jinak. Už z piety a angažování autora původního komiksu Vlastislava Tomana by nicméně od tvůrců bylo fér, aby projekt dotáhli ke zdárné projekci.

Související osoby


Související tituly


Související videa


Související články