Poslední z Aporveru

?
Poslední z Aporveru

Trikový fantasy film kombinující živé herce s animovaným a počítačově vytvořeným prostředím. Příběh chlapce Rybliho a dívky Maysu, kteří svou láskou zachrání svět Aporveru před zkázou… Nikdy nevíme, čí srdce může zachránit celý svět… (České filmové centrum)




Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
Film, který se přes plánovanou premiéru v roce 2012 zatím do kin nedostal - a asi ani nedostane, je v insolvenci a jeho natočené fragmenty jdou do dražby :-( . Nicméně má hned dva rekordy: jde o nejdražší film v historii samostatné ČR, a to aniž by byl dokončen. https://www.novinky.cz/kultura/filmy-serialy/clanek/policie-chce-obzalovat-tvurce-nedokonceneho-ceskeho-fantasy-filmu-ktery-spolkl-ctvrt-miliardy-40304193?seq-no=5&dop-ab-variant=5&source=article-detail
bidlobox
3 802 bodů
Rád bych se v názoru ukvapil, ale podle toho co jsem viděl v trailerech a například i z videoklipu od Markéty Irglové a skupiny Zrní, nepůjde o žádnou přelomovou 3D událost, jak nám tvrdí režisér snímku, a to ani na české poměry. Pokus přiblížit se úžasnému světu Karla Zemana patrně skončí trapasem. Nesahá totiž legendárnímu tvůrci ani po kotníky a dodatečná konverze do 3D snímku možná ještě víc ublíží. Už takhle je to velká bída, co se týče například klíčování živé scény s pozadím. Tak rád bych se mýlil, ale i ten příběh o světě obřích hub mluví za vše.


Dodatečné informace

Původní název:
Poslední z Aporveru (více)
  • Česká republika Poslední z Aporveru
  • Česká republika The Last Children of Aporver
  • Česká republika The Last of Aporver
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění