Ladislav-novosad

Ladislav Novosad
36

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Olomoucký, Olomouc, Česká republika



    Muži v černém: Globální hrozba
    Muži v černém: Globální hrozba (2019)
    1
    Cože? Tohle že je remake slavných mužů v černém. Ani náhodou, jedná se o velkou spatlaninu všech spatlanin, Chris by si měl vybírat lepší role, protože tohle mu vůbec nesedlo a byl to jeden z nejhorších remaků, co jsem kdy viděl, dokonce ani nedokoukal. Tohle si zaslouží odpad.
    Podfukářky
    Podfukářky (2019)
    6
    Podufkářky jsou tím typem díla, kdy je potřeba si sednout a prostě nepřemýšlet, jak to vše vyšlo a jakou roli zde hrála časová náhoda a že jich ve filmu bylo celých 90 %, naštěstí film zachraňují dobré herečky, tedy vždy spanila Anne Heathway a střelená Rebel Wilson. Film je relativně vtipný, ačkoliv jednoduchý. Scéna, kdy si Rebel hraje na nějakou středověkou carovnu s poruchou osobností nebo když Anne máčí hranolku v záchodu a nechá jí Rebel sníst, aby ověřila její slepotu je skutečně vtipná. Každopádně místy zavání martnotrapný humor, který nemám rád, ale jako oddechovka je to skvělý.
    Zoufalé ženy dělají zoufalé věci
    Zoufalé ženy dělají zoufalé věci (2018)
    3
    K tomuto filmu jsem se vrátil až rok po premiéře. To, že je Klára Issová dobrá herečka se jistě ví, a ačkoliv má film několik úsměvných momentů, je to v podstatě vše jedna velká, nafouklá a naivní bublina, protože takhle běžný život zcela nefunguje. Je z toho cítit Pawlismus na sto honů, scénu jsoou nudné, místy trapné, Dvořákovi role absolutně nesedla a poslouchat přs hodinu feministtické kecy a potom happy end je fakt trapárna.
    Venom
    Venom (2018)
    4.5
    DC vytáhlo novou creepy dark universe comicsovku, v trailerech to vypadalo opravdu slibně, bude se vraždit a dělat si, co se jen komu zachce, když zajdete ale na film do kina, zjistíte, že film je temný jen ze začátku a že se postupně Venom s Tomem Hardym dávají pomalu do kupy a šírí jeden gag za druhým a z temného DC je jen zase povrchní zábava, plná efektů a rozbitých aut. Film táhnne skvělý Tom Hardy, ale jinak stojí za velkou belu.
    Po strništi bos
    Po strništi bos (2017)
    8
    Nostalgie Svěráka, coby mladého chlapce, který se musel s rodinou odstěhovat z velkoměsta vyšla na jedničku. Příběh vypráví o prvních pravých přátelstvích, rodinných neshodách ale i vesnické, jednoduché legrace až po mrazivé tajemství této rodiny. V příběhu je herecký výkon malého Edy naprosto dokonalý a v čele jim sekunduje i skvělá Voříšková a Vetchý. Na film se krásně dívá, je milý a nikoho neurazí, akorát scénu s psem si mohli odpustit, krajně nechutné.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci