Zoufalé ženy dělají zoufalé věci

31%
Zoufalé ženy dělají zoufalé věci

“To tedy byl porod!” vzdychnete si, když se vám něco nepodaří lehce, ale stojí vás to hodně úsilí.  “To tedy byl porod!” je přesná definice nejen vstupu naší hrdinky Olgy na svět (vzácnou polohou čelní), ale tato věta vystihuje výstižně i její touhu najít pravou lásku. Není to vůbec jednoduché, možná proto, že ani Olga není jednoduchá.  Má se svým milostným životem velké plány a má přebujelou fantazii.  Městečko, kde se narodila, ji pro realizace milostných záměrů nestačí. A tak se přemístí do velkoměsta.  Nejprve prodává v dámském prádle, kde obslouží přes 3 tisíce žen, než se stane zázrak a přijde ON!  Ten první a pravý! To si aspoň Olga myslí do okamžiku, než ho přistihne při nevěře.  Olga studuje psychologii, a tak má svou situaci teoreticky zvládnutou. Praxe je ovšem jiná. Zvlášť, když se potká s vyhlášeným děvkařem a ten ji odveze do karpatských hor. Anebo, když se málem utopí v kanoi před očima toho mladíčka …anebo, když zjistí, že ten kluk, který jí poprvé viděl nahou, není zas takový kretén….anebo, když pochopí, že její syn už není dítě …anebo... těch “anebo" je na cestě, kde Olga hledá báječný vztah, hodně.  Určitě ale platí, že film Zoufalé ženy dělají zoufalé věci je komedie, ze které vyplývá, že co se týče lásky, tak... i když je vám hrozně, i když jste k smíchu, tak to prostě nesmíte vzdát! (Bioscop)




xxmartinxx
xxmartinxx
22 265 bodů
0
Troška by řekl: "Filipe, brzdi, člověče."
Fingon
16 886 bodů
6
Užíval jsem si magický realismus úvodních scén, včetně kreací Pavla Kříže, ovšem už od Huculů mě snímek přestal zajímat. Škoda...
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6
Jak trefně poznamenal kamarád, jestli nám Slováci po tomhle nevyhlásí válku, tak už po ničem. Neskutečně ujetá komedie, která je skutečně jen pro ženy, občas pobaví, ale takovým tím způsobem, kdy se každý uchechtne a řekne něco jako ty vole. Klára Issová je dobrá, řada vtipů záměrně over the top a Renč chvílemi objektivně vykrádá Trošku v dobách, kdy ještě točil filmy. Díky rychlému střihu, rytmické hudbě a několika skvostným epizodkám jsem to ale dokoukal. To ale neznamená, že jsem to pochopil a vím o čem to bylo.

Dodatečné informace

Původní název:
Zoufalé ženy dělají zoufalé věci (více)
  • Česká republika Zoufalé ženy dělají zoufalé věci
Premiéra v ČR:
18. 1. 2018
Distributor:
Bioscop
Země původu:
Česká republika
Přístupnost:
12+
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch