Profilový obrázek

jfkbeta

Jiří Kalfert
56

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Batman se vrací
    Batman se vrací (1992)
    7.5
    Michelle Pfeiffer je prostě kočička a sluší jí to velmi i v Temných stínech. Danny DeVito jako tučňák prostě již narozen.Tento Batman dřží velice vysoko laťku k prvnímu dílu.Návrát k Batmanovské kvalitě se konal až s dílem kdy začíná.Moc mě baví výtvarné pojetí city jak v 1 tak ve 2.
    Ospalá díra
    Ospalá díra (1999)
    8
    Christopher Walken a jeho stvárnění bezhlavého rytíře je k nakousnutí.Tady se Depp úplně vyžívá ve své herečnosti a moc mu to sluší.No a Casper Van Dien jak nemá kolem sebe brouky tak mu to prostě nevěřím.Christina Ricci mi nesedí vůbec.Perfektní námět a dokonalá atmoška.
    Planeta opic
    Planeta opic (2001)
    6
    Jakmile se děj přenese do města opů mám pocit špatné inscenace.Přitom ten nápad má potenciál ale tady se dá mluvit jen o skromné potenci.Kostýmy jsou výborné ale tohle jaksi není TIM BURTON.
    Temné stíny
    Temné stíny (2012)
    6
    Tim Burton a velké zklamání z tohoto filmu.Vtip je na bodu mrazu,který občas roztaví MC ale jinak nic.Vizuál je jako vždy BURTONOVSKÝ a DEPP je tady opravdu DEEP.
    Noční můra v Elm Street
    Noční můra v Elm Street (1984)
    7.5
    Můj úplně první horor po kterém jsem teda vážně nespal.Jako dítě s odvahou"že ho skouknu" a ukážu holkám co jsem to za kus.Další a další díly už mají sestupnou bilanci a remake je průser.Vynikající nápad jak děsit s nápadem.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci