MichalFilms

31

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství
    Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství (2022)
    3
    Já vám nevím, za mě celý ten příběh je divný. Postavy někdy reagují divně, že ani nechápu proč tak reagují. Vizualita je fajn to jo ale i tak mocných kouzelníků/čarodějek bych čekal něco víc. Za mě by nebyl místo moc velký rozdíl kdyby měli místo hůlek pistole ( ne vždy ale u některých scén). Příběh se místy táhne že jsem se vyloženě nudil a ztrácel pozornost. Taky je tu celkem dost postav mezi kterými se skáče, takže jsem si ani nevybudoval vztah k žádné postavě. Dávám 3/10. Podívat se na to jednou ze zajímavosti je fajn, ale nejspíš se na to podruhé už nikdy nepodívám. Škoda ...
    Klaus
    Klaus (2019)
    10
    Nádherná pohádka, kterou si rád pustím víckrát. Zajímavý příběh, je to velice veselé, barevné. Myslím že, každému se musí aspoň trochu líbit.
    Po čem muži touží 2
    Po čem muži touží 2 (2022)
    5
    Pana Langmajera mám rád i paní Polívkovou. Ale tento druhý díl není tak povedený jako ten první. U prvního dílu jsem se párkrát upřímně zasmál, ale tady to tak moc nebylo. Děj mi taky nepřišel nijak zajímavý. Čekal jsem od toho asi víc po prvním dílu. Až na pár hlášek místy opravdu nudné sledování, někomu možná postačí jako odpočinkový film u kterého když nebudete moc dávat pozor tak to nebude vadit.
    Eragon
    Eragon (2006)
    1
    Četl jsem i knihu. Nebudu tady mluvit o tom jak to s knihou krom názvu nemá nic společného. Film ale i sám o sobě za moc nestojí, místy nudné utahané. Herecké výkony taky hrůza, až teda na postavu Broma ten se mi i vcelku líbil. Malá otázka proč Safira jako dračice má na křídlech peří ? Myslím že film měl fajn potenciál protože knihy jsou za mě 7/10, ale bohužel to dopadlo hrozně. Štěstí že se netočil druhý díl. Možná kdyby to chytl do ruky někdo schopnější ???

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci