Profilový obrázek

MarvelNews

Jura

Komentáře 5

Od nejnovějších
  1. Black Panther
    Black Panther (2018)
    9
    Miluju Marvel ale nechápu jak tomu filmu může někdo říkat nejlepší film historie.. Ano je to možná nejlepší solo film ale jak říkám určitě ne nejlepší film historie. Co se týče příběhu tak jsem spokojen. Příběh byl zajímavý a nebyl nijak předvídatelný. Co chci ale vynachválit až do nebe je hlavní záporák Erik Killmonger se kterým jsem až do konce soucítil, za mě jeden z nejlepších MCU záporáku. Film mi dost připomínal Lvího Krále a líbila se mi ta Africká kultura. Vizuální efekty byly taky dost pozitivní a finální fight byl užasný ale místama nepřehledný. Kdybych to měl shrnout je to opět povedená Marvelovka a super film !
  2. Insidious: Poslední klíč
    Insidious: Poslední klíč (2018)
    7.5
    Jo je to krásné zakončení ságy. Krásně vysvětlili a ukončili velkou horrorovou ságu. Pokud milujete stejně jako já horrory s příběhem tak Insidious je jedním z nich. Velkou roli ve filmu má jak říkám příběh ale taky hudba a nečekané lekací scény. Ikdyž je to horror, tak se ve filmu i zasmějete a to dvojici kumpánu Elis. Určitě všem doporučuju!
  3. Jumanji: Vítejte v džungli!
    Jumanji: Vítejte v džungli! (2017)
    8
    Šel jsem do kina s tím, že nepřekoná první díl a vyšel jsem s tím, že film se dokonale vyrovnal. Jak jsme mohli vidět v prvním díle tak Jumanji se dostalo do našeho světa ale v tomhle filmu to je opačně a hrdinové se dostali do Jumanji. Musím říct že obsazení herců bylo výborné. Film Vás zaručeně překvapí a pobaví. Co se týče humoru, tak je originální a vždy dost pobavil. Příběh byl takový normální a mě dost připomínal sérii Uncharted. Vizuální stránka filmu byla dost hodně dobrá a řekl bych, že možná i lepší než ve filmu Justice League. Vím, že to nejde moc srovnávat ale na to že Jumanji měl menší rozpočet než JL tak měl o dost lepší Vizuální stránku. Film byl dobrý, určitě doporučuju.
  4. Thor: Ragnarok
    Thor: Ragnarok (2017)
    7.5
    Film se mi nehorázně moc líbil. Líbilo se mi jak to Taika Waititi ten film dokonale vylepšil.Thor byl vždy postava která byla hloupá a měla špatně napsaný scénář ale díky filmu Thor Ragnarok dostal Thor zcela nový smysl.Film je vtipný, nejsou tam žádné trapné nebo staré vtipy . Bojové scény byly úžasné a staly za to. Všechny postavy prošly změnou a měli větší prostor. Dokonce i nové postavy dostali svůj prostor a stali za to!co se týká grafického zpracování, bylo to téměř dokonalé až na jednu scénu, ti co viděli určitě ví. Když vynechám tenhle detail tak to byl úžasný film/komedie . Filmu dávám 75% a předem říkám že to nebyl nejlepší Marvel film .
  5. Liga spravedlnosti
    Liga spravedlnosti (2017)
    9
    Chtěl bych na začátek upozornit že jsem především fanoušek Marvelu! DCU sleduju už nějakou dobu a musím říct že film Justice League je užasný film! Film nám měl představit všechny členy Ligy a to se jim taky povedlo. O nic jiného v tom filmu nešlo. Byl tam záporák který byl dá se říct dost slabý ale o to šlo... Chtěli dát díky jednomu záporakovi prostě dohromady novou týmovku. Kdybych to měl srovnat z Avengers 1 tak se to DC povedlo mnohem lépe než Marvelu. Příběhově je ten film fakt o ničem. Co se týče grafické části filmu, jelikož to je film za nějakých 300 milionu dolarů, tak jsem od něho čekal mnohem lepší grafické zpracování ale dočkal jsem se toho, že Steppenwolf vypadal hrozně :D Co se týče postav, tak bohužel něměli všichni moc prostoru.. Nejvíc se zaměřovalo na Batmana,Cyborga a Flashe.Všechny postavy ve filmu se mi líbily ale nejvíc jsem si oblíbil Batmana,Flashe a Cyborga takže vlastně postavy,na které se nejvíc zaměřovalo. Abych to nějak shrnul.Film mě překvapil,hudba byla skvělá, postavy užasné,děj a záporák o ničem ale to nevadí, srandy kopec a užasná
    • rozvíjení postav −Grafické zpracování
    • představení nových postav − Málo prostoru
    • hudba −místama špatný střih
    • užasné bojové scény
    • komedie
    • potitulková scéna
    • Easter egg