kacanova

Komentáře 11

Od nejnovějších
  1. Nabarvené ptáče
    Nabarvené ptáče (2019)
    9
    Z filmu jsem měl celkem vítr a byl jsem na něho zvědavý....jeho délka nebyla při sledování vůbec znát, jelikož film byl opravdu dobře natočený a měl mnoho kapitol.... černobílé provedení filmu bylo dobře zvolené a hudba též.... je pravda, že i když se ve filmu moc nemluvilo,tak to nebylo na škodu....ba naopak.Konečně trošku jiné téma, než na které je český divák zvyklý(myslím tím komedie). Konečně člověk mohl trošku vidět realitu...jak to tenkrát také mohlo být...Doporučuji k shlédnutí.
  2. Most špiónů
    Most špiónů (2015)
    4
    Jeden z mála filmů ve kterém hrál můj oblíbený herec Tom Hanks a nelíbil se mi.Celý film byl nudný a když si člověk řekne, že by se mohlo něco stát snad až na konci filmu(mostu špionů)????Tak nic..... Bohužel herec dostane i takovou roli a musí se s ní vypořádat.I když jsem neočekával, že bude Tom Hanks střílet z kulometu nebo bude skákat z mostu do divoké a studené vody.
  3. REVENANT Zmrtvýchvstání
    REVENANT Zmrtvýchvstání (2015)
    8.5
    Myslím si,že Caprio si užil natáčení,na které asi jen tak nezapomene. Už teď je z ného asi otužilec:-)Film se mi líbil i když potom,když vylezl z toho hrobu,tak jsem to bral už jen jako dobrý vtip....