maaro77

Marek

Komentáře 10

Od nejnovějších
  1. Joy
    Joy (2015)
    6
    Jennifer Lawrence byla skvělá ,ale bohužel film jako celek postrádal štávu je to hlavně film pro ženy,, mě to teda moc nebavilo.Je to hlavně o tom ,že by člověk měl jít za tím čemu věří a nevzdávat se ,i když nastanou těžké chvíle ..Když to shrnu ,dějově je film průměrný zvraty dramatické ,postavy otravné a happyend očekávaný za mě 60 procent
  2. Rezistence
    Rezistence (2015)
    8
    Popravdě, knížka byla jedna z nejlepších, jaké jsem kdy četla, ale když jsem odcházela z kina, chtělo se mi brečet. Takhle ZDEVASTOVAT skvělý příběh musí být fakt fuška, ale gratuluju, povedlo se. Mám pocit, že vynechali všechny dobré pasáže, celý film byl prakticky o něčem, co se v knížce skoro nevyskytuje (snad až v posledních pár kapitolách a ne takovým příšerným způsobem, jako ve filmu) a jestli mě paměť neklame, skončilo to úplně opačně, než mělo! Za mě zklamání všech zklamání...
  3. Jurský svět (4)
    Jurský svět (4) (2015)
    8
    Trevorrow velký úkol zvládl s přehledem a po Maxovi tu máme druhý nejzábavnější blockbuster sezóny. Finální fight přímo excelentní. Během něho ve mě asi nejvíc eskalovalo to pravé "dětské nadšení. Nejvíce musím tvůrce pochválit za finální fight, který je skutečně velkolepí, možná jediná výhrada, jak to že Tyranosaurus rex jen tak odejde??
  4. Sázka na nejistotu
    Sázka na nejistotu (2015)
    8
    Výborné obsazení, vtip a spád a smrtelná pointa. A nejslepší je, když vám někdo potvrdí vaše osobní podezření. Fajn pocit. . K hereckému obsazení asi není potřeba nic dodávat. Ke konci se možná tvůrci nechají až moc unést k etickému rozměru celého problému, ale to nevnímám jako zásadní mínus.
  5. Podfukáři 2
    Podfukáři 2 (2016)
    7.5
    Moc se mi tento film líbil, ale první díl byl o něco lepší. Woody Harrelson hrál opět skvělou roli byl užasný. Myslím, že by mohli natočit i 3 díl, protože tento film by si to zasloužil. Udělal bych z toho dlouhou serii minimálně čtyř nebo pěti dílů. D.