Jáchyme, hoď ho do stroje!

84%

Komentáře a recenze 30

Dle počtu bodů
pitryx
pitryx
1 262 bodů
10
Tak tento snímeček si pouštím minimálně jednou ročně. A pak znovu jako zvukovou kulisu k práci. A znovu a zase se u toho bavím a je mi dobře na duši. Takových komedií mělo být natočeno více. A samozřejmě, že některé hlášky občas využívám. Mám rád tento film a pan Sobota je v něm dokonalý.
marvan
marvan
616 bodů
7.5
Připomínám si film s nedávno zemřelým Františkem Peterkou, kde hrál trenéra juda Tumpacha. Klasická komedie tehdejší doby s Luďkem Sobotou v hlavní roli, coby trdlo Koudelka, takových rolí měl Sobota ostatně více i v jiných filmech a vlastně se tak zapsal mezi diváky
Kick077
Kick077
596 bodů
9.5
Luděk Sobota je prostě skvělej herec. A nebyl to jenom on, kdo udělal z tohohle filmu tak dobrou komedii. Jeho styl mluvení je prostě unikátní a je teda úžasný sledovat, jak mu styl projevu zůstal dodnes. Každopádně v tomhle filmu je spoustu skvělých hlášek i scén, které jen tak neomrzí.
Blueknight
376 bodů
0
No tak to jsem zase narazil na hrozný Český film. Tato komedie, byla nebyla vůbec komedie. Vtipy byli tak vtipné že se mi chtělo blít. Nevím co všichni na tom vidí.
ambra
261 bodů
Luděk Sobotka jako ťululum František Koudelka... snad není co více dodat, jen dokonalá komedie, na kterou můžu mít náladu kdykoliv. Hlášky z tohoto filmu tak zlidověly, že už je mnozí používají, aniž by si uvědomovali odkud že pochází.A že to v tomto filmu L.Sobotovi OPRAVDU sluší, že ?Ale nezastínil ani další herecká esa, např. Františka Peterku a ostatní.
KarlosPHA
199 bodů
10
Nádhera...HEKTOR! Obsazení, výkony a Sobota byl ještě Sobotou.
mamaja
170 bodů
10
The best of.
radek-prokopius
radek-prokopius
151 bodů
10
Životní role Lud'ka Soboty a psa Gregora, který se ale jmenoval Gregor pouze ve filmu, ve skutečnosti se asi jmenuje jinak.
  • Co když se vás.... plachej.
  • není druhej, třetí.pátej... díl...
Silvuš
68 bodů
9.5
Nikdy ho nevynechám, když jde v TV. K lásce s úctou schůdeček...nebo jak to je ? -)
IISSP
IISSP
15 bodů
9.5
Skvělí herci, skvělý humor, skvělý film.