Jáchyme, hoď ho do stroje!

84%

Komentáře a recenze 30

Dle počtu bodů
jirka26
6 288 bodů
7.5
ČESKÁ KLASIKA s LUĎKEM SOBOTOU.
Cettlovka
5 032 bodů
9
Klasika, která vždy pobaví svými hláškami.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
6.5
Luděk Sobotka jako ťululum František Koudelka... snad není co více dodat, jen dokonalá komedie, na kterou můžu mít náladu kdykoliv...
Petrson
Petrson
4 166 bodů
8.5
Vrcholná záležitost kultovního Luďka Soboty.
bidlobox
3 802 bodů
9
Film, který jsme si oblíbili díky nenapodobitelnému herectví - neherectví Luďka soboty a hláškám typu "Slez z toho lustru, Donalde, já tě vidim!"
kawa
3 388 bodů
9
Slavný český film plná Cimrmanologů a jejich již zažité hlášky. Jedna z posledních rolí prvorepublikové hvězdy Věry Ferbasové, která zapadá mezi komické postavičky této komedie.
HappyPiere
HappyPiere
2 773 bodů
9
Zřejmě slušnej oddíl, ehm, film.
miza
miza
2 336 bodů
9
Nejlepší a asi jediný film kde zazářil L.Sobota.Tato komedie pokaždé když se objeví potěší.
Jonák
Jonák
1 665 bodů
10
To, co bych čekal od "komedie" to splnilo na jedničku, rozhodně i nad mé očekávání. Vtipné scény, dobří herci a především originální a nápaditý scénář Smolijaka a Svěráka tvoří fajn snímek, který si užijete po celou dobu stopáže. A těch legendárních (až zlidovělých) hlášek... Velmi nadprůměrný film, 10/10.
Nevka
Nevka
1 503 bodů
9.5
Neskutečný Luděk Sobota exceluje zřejmě ve své nejlepší roli. Jeho František je sympatický mládenec a je mi líto, že se kvůli Gregorkovi ani pořádně nevyspí... Díky Svěrákovi, Smoljakovi a Lipskému už ale vím, že až budu chtít někdy zničit svého konkurenta, sundám Donalda z toho lustru a dám si trojfázový trénink v STS Chvojkovice-Brod. Jediným mínusem je děsný synťákový helikon. To už nemohli onu ikonickou znělku nechat někoho zahrát na normální tubu?!