Krematorium

AI
62%

K výpočtu AI hodnocení na Kinoboxu využíváme nejmodernější technologie a pokročilé algoritmy. Odhadované hodnocení odráží poslední kvalitativní trendy v kariérách zúčastněných tvůrců a kombinuje je s nejnovějšími dostupnými informacemi. Oproti hodnocení uživatelů a uživatelek se obvykle liší jen o několik procentních bodů.

Krematorium
Rodina Záhorských úspěšně podniká v oboru s názvem provozování kremace. Jenže když se uskuteční zpopelnění Jiřího Lábuse, který byl strýčkem paní Záhorské, stane se něco podivného. Nebožtík se druhý den objeví u Záhorských na snídani. „Živý“, černobílý a nechápající, že umřel. Od té chvíle postihne stejný osud každého dalšího zpopelněného klienta.




avenis
avenis
8 151 bodů
6
Je mi líto, ale moc se nebavím. Za 3 body. U prvního dílu jsem humor konstatovala až v deváté minutě a pak už nic. Druhý díl je taky trochu vtipný na začátku, pak už se jen natahuje, vyplňuje prostor vatou a čeká se na konec... Scénka u řeky je klasická ukázka zoufale nudné vaty. Ale hlavně Hubero kororo... ach jo. Třetí díl nabízí nějaký rozjezd, ale sice bez vaty, stále se přešlapuje na místě. Ve čtvrtém dílu, jako by s nepřítomností Lábuse konečně ožil duch Tří tygrů a tento díl je konečně vtipný od začátku až do konce. Zvedám na 6. Nicméně pátý a šestý díl, když už jsem zvyklá na styl a nic moc neočekávám, mé zklamání ani nezhorší ani nezlepší. Tenhle seriálek se tedy moc nepovedl.
HanO
766 bodů
8
Seriál Krematorium od divadla Mír mě opět zaujal, viděl jsem dva díly a opravdu se mi líbily, skvělý černý humor. Děkuji.

Dodatečné informace

Původní název:
Krematorium (více)
  • Česká republika Krematorium
Premiéra v ČR:
25. 1. 2024
Distributor:
Mír Production
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné