Na maděru

63%
Na maděru
Na maděru je americký komediální seriál. Elitnímu týmu speciálních jednotek se podařilo zabránit bombovému útoku na Las Vegas, a tak to šli jeho členové náležitě oslavit. Na večírku nechyběli drogy, sex a alkohol. Jenže hned poté s hůroz zjistí, že deaktivovaná výbušnina byla jen atrapou a podnapilý a zdrogovaný tým se musí rychle ypořádat se svou indispozicí, najít skutečnou bombu a zničit ji dřív, než bude pozdě...




naineko
naineko
1 532 bodů
5
Rozkoukané (proto prozatímní 5, ale obávám se, že je to o hodně míň). Tuším třetí nebo čtvrtý díl. Spíš to nedotáhnu dokonce. Seriál neví čím chce být. Není to dostatečně vtipné ani ujeté a je to debilně nesmyslné v místech, kdy se to tváří reálně. Ani thriller, ani komedie, ani guilty pleasure, prostě ztráta času.
Pasadenka
Pasadenka
560 bodů
7
Ty jo, to bylo něco. Jako je to totální blbina, ale pobavilo. Jedná se o takovou Pařbu ve Vegas s elitní jednotkou, která se s kocovinou snaží najít a zneškodnit atomovku. To je celé. Pak už jen počítáme obrovské plastové penisy, normálně velká prsa a koukáme se na spousty umělé krve, mrtvolek, zadků a předstíraného sexu. Podobně, jako pařba, je to jednoduše ujatá moderní blbůstka. :)

Ale není vše sněhově bílé, jak lajna koksu. :) Místy se seriál vleče a vážnější tóny někdy narušují bizarní svět, ve kterém se příběh odehrává. Ale to se stalo jen pár krát. No klidně by to sneslo o 2 epizody míň, ale jinak zábavná jízda.
Vanas
Vanas
22 bodů
8
Luxusní blbina, která moc netlačí na pilu a nesnaží se vás rozesmát na silu


Dodatečné informace

Původní název:
Obliterated (více)
  • USA Na maděru
  • USA Obliterated
  • USA Hechos polvo
  • USA Völlig zerstört
  • USA Zmasakrowani
  • USA Готові
  • USA 絶体絶命スクワッド
Premiéra v ČR:
30. 11. 2023
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch