Chuck

79%
Chuck
Plakát traileru

Chuck je sympatický, ale ostýchavý a stydlivý mladík, který pracuje v obchodním komplexu Buy More, vzpomíná na školní časy a životem kupředu ho tlačí jeho sestra. Vše se však změní v okamžiku, kdy mu jeho bývalý spolužák Bryce pošle e-mail se všemi vládními utajovanými informacemi. Když navíc dojde ke zničení vládního počítače, stává se Chuck prioritou číslo jedna pro tajné služby CIA a NSA a jeho život náhle nabírá obrátky...





Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Fajnový seriál,který jsem sice nesledoval pravidelně,ale viděl jsem dost dílu,abych si o něm dokázal udělat obrázek. Seoš dobře míchá různé žánry,ale ve výsledku je to čistokrevná špionážní blbina osázená výbornými herci. Každý díl mne dokázal zaujmout a pobavit.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 285 bodů
8
První řada: 80% Druhá řada: 85% Chucka jsem začal sledovat, když jsem se dozvěděl, že ho mají dávat i u nás. Čekal jsem další sci-fi seriál typu Kyle XY, který by mě opět docela zklamal. Nakonec to ale tak hrozné není. Sci-fi se nakonec víceméně nekoná a krom velmi pochybného okopírování informací do Chuckova mozku a oživnutí jedné z postav už jsem nic extra supervědeckého nezaregistroval. To je docela plus. Postavy jsou sympatické, ostatně to je hlavní přednost seriálu, a akce ujde. Působí to místy jako špionážní mlátička, která se ale nebere zas tolik vážně. Jenom se bojím, že by se seriál mohl časem okoukat.___ Druhá série je o dost lepší.____ Třetí řada a jeji závěr je prakticky fraškou, kde nic nedává smysl, nicméně překvapivě mě to hodně baví sledovat. Dokonalá jednohubka.
cjmafia
4 387 bodů
10
Vzpomínám si na den kdy jsem Chucka poprvé objevil. Bylo to jedné prázdninové teplé noci ( vážně, já nekecám). Nevěděl jsem co od tohoto seriálu čekat, protože upřímně špionážní filmy mě nikdy moc nebrali. Nikdy jsem nebyl fanouškem Jamese Bonda. Přesto jsem to zkusil a vydržel u něj pět let. Sice to nebyl ten seriál na který bych čekal každý týden. Většinou jsem dokázal vydržet až bude více dílů pohromadě a pak jsem se na ně podíval. A přesto se stal mým nejoblíbenějším. Pátou hvězdu jsem přidal ve druhé sérii, kterou považuju spolu s třetí za nejlepší. Snad všechny hlavní postavy seriálu mi nevadili. Opravdu skvělý casting a i skvělé hostování v podobě známých herců Chevy Chase, Linda Hamilton, Dolph Lundgren atd. Zamiloval jsem si Buy More, pevnost, prostě je toho opravdu hodně. Nejvíce mě bavilo kam se postavy vyvinuli. Myslím tím hlavně Morgana, který hrál v prvních dvou řadách spíše druhé housle. Samozřejmě i Casey, ale i Chuck a Sarah. Psát tady o jednotlivých řadách nemá cenu, protože už to tady napsané většinou je. Ale přece jen bych něco napsal k posledním dvoum. Většina idí už seriál odsoudilo to je škoda, protože si myslím, že kvalita tak rapidně dolů nešla. Ale to je věc názoru. Čtvrtá série byla dlouhá a občas zbytečně překombinovaná, ale koukatelná. Hlavně díky muži jménem Alexandre Volkoff, tenhle záporák se mi doopravdy líbil. Poté co přišel konec čtvrté by mě nikdy nenapadlo jak seriál skončí. Po pár dílech páté řady jsem měl jisto v tom jak seriál skončí. Moji teorii ještě více ujistil název dvanáctého dílu. Spletl jsem se. Pátá série není nejlepší. Opravdu už tvůrci nevěděli co dál. Jenže co se odehrává v posledních třech dílech považuji za ty nejlepší epizody ze seriálu. Happy End jsem nechtěl, ale to jsem nevěděl, že ho vlastně po konci seriálu chtít budu. Na konci poslední epizody jsem stále koukal na časomíru kolik ještě zbývá do konce. A nakonec přišla skvělá plážová scéna. Po jejím konci jsem byl hodně naměko. HappyEnd se nekoná a nebo možná ano ? Ale o tom už můžeme jenom polemizovat v našich myslích. Tento konec mě bude štvát asi do konce života a připojí se tak k Angelovi. Já budu nadále snít o tom, že jednoho dne mi příjdou sluneční brýle. Nasadím si je a potom mi budou krýt záda drsný svalovec a krásná blondýnka. Dnes je neděle 29.1. 2012 a já viděl poslední díl. 10/10 P.S. Tento komentář berte spíše jako emotivně nostalgický :)

Dodatečné informace

Původní název:
Chuck (více)
  • USA Chuck
Premiéra v ČR:
14. 7. 2000
Země původu:
USA
Čeština:
Chuck je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch