The Beekeeper

60%
The Beekeeper
„Pan Clay“ (Jason Statham) býval agentem tajné organizace zvané Včelaři. Poté, co jeho sousedka a dobrá kamarádka spáchá sebevraždu kvůli phisingovému podvodu, rozhodne se vrátit do akce na vlastní pěst a pomstít se společnosti nepřímo odpovědné za její smrt. Individuální cesta za odplatou se však stane záležitostí celonárodního významu, když vyjde najevo profesní minulost pana Claye.


Režie:

MartinZ8
MartinZ8
783 bodů
6
Zaujímavy Béčkový Bee Bond a keby tam nehral Statham kvalita by bola o ďalšie 4body dole. Pretože réžia kamera strih boli asi na dovolenke.
Tichoterka
Tichoterka
118 bodů
7
Akčňák s občasnými stopami thrilleru. Kamera a střih je jedním slovem dokonalost, akční scény jsou taktéž super. Ale je tu pár ALE, díry ve scénáři, věci, které by se klasicky v reálu nemohly stát. Jason Statham si svůj vlastní akční snímek opravdu zasloužil. Ani by mě nepřekvapilo to, že většina diváků narazila na tento film díky Joshovi Hutchersonovi. Já si přišla na své kvůli obsazení Jeremyho Ironse do tak trochu neutrální role u které mám ještě spoustu otázek. Rozhodně doporučuji film všem divákům, kteří milují rvačky ve filmech a spravedlnost.

Dodatečné informace

Původní název:
The Beekeeper (více)
  • USA The Beekeeper
Země původu:
USA
Rozpočet:
35 mil. USD
Tržby:
151,42 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné