To se mi snad zdá

67%

Komentáře a recenze 29

Dle počtu bodů
Klimetka
Klimetka
135 bodů
10
CAGE IS BACK BEJBE! Já ho prostě miluju a milovala jsem ho vždycky. Tohle se musí vidět, ať už ho máte, nebo nemáte rádi.
Drover
Drover
134 bodů
7
Neotřelý námět rozehraný neotřelým způsobem, ale přesto uvěřitelně, smysluplně a hlavně divácky stále atraktivně. Dream Scenario je jedním z filmů, které mají prostor diváka tahat za nos po celou stopáž, a ačkoliv se scénář drží při zemi víc než by musel, o to soustředěněji dokáže vyprávět, věnovat se postavám a sem tam zaútočit povrchní, leč trefnou satirou. Mikuláš výjimečně není pouze předimenzovaným magorem, ale regulérním tahounem, a svého uťápnutého pedagoga hraje s vervou a chutí, jakou jsme u něj neviděli, co společenská paměť sahá. Dream Scenario dokáže vtáhnout, překvapit i chytit za srdíčko, a přitom rozehrává zápletku zdánlivě skromně a nepodbízivě. O to víc však dokáže ze svého námětu vytěžit maximum a odvyprávět příběh, který má smysl i nějaký ten přesah. Supr.
debileek
78 bodů
6
CITIT V TOM TO SRDIECKO TVORCU ZE DAL TOHO MAXIMÁLNE ALE UMNA TO NEZAFUNGPVALO TAK DOBRE ANI TIE VTIPI BOL TO ZAZITOK CAKAL SOM LEPSIE
  • tvorcovska sila vidno tu kvalitu
  • dielka vtipi tempo