Sound of Freedom

77%
Sound of Freedom
Film Sound of Freedom je natočený podle neuvěřitelného skutečného příběhu a vrhá světlo i na ta nejtemnější místa. Poté, co federální agent zachrání malého chlapce před nelítostnými obchodníky s dětmi, se dozví, že chlapcova sestra je stále v zajetí. Rozhodne se proto vydat na nebezpečnou misi, aby ji zachránil. Čas běží, a tak dává výpověď a vydává se hluboko do kolumbijské džungle, kde nasazuje svůj život, aby ji vysvobodil z osudu horšího než smrt.



mojmir.sedlacek
6 046 bodů
4
Agitační thriller o únosech dětí a jejich prodeji do sexuálního otroctví se bere natolik vážně, až místy vyznívá nezáměrně směšně a shazuje tak důležitost celého tématu. Díky zkazkám provázejícím dílo i osoby na něj napojené se jedná o podivný projekt, který je mnohem zajímavější jako popkulturní fenomén nežli skutečný film.
JaraSlama
JaraSlama
2 014 bodů
8
Konečně jsem se vrhnul na mexické drama, které drtilo americká kina a sbíralo jedině skvělé ohlasy. Jediné co o filmu víme je, že obsahuje neznámý cast, tématiku o obchodu s dětmi, který je natočen podle skutečného příběhu a nulové očekávání. Kupodivu jde o velké překvapení. Dětští herci hrají neskutečně a vy jim věříte každou emoci. Samozřejmě je tu špetka stereotypu a předvídatelnosti, ale stále jde o velký úspěch pro menší filmy.
Kivi viki
Kivi viki
6 bodů
9
Kdy tento zajímavý snímek uvidíme i v našich kinech?

Dodatečné informace

Původní název:
Sound of Freedom (více)
  • USA Sound of Freedom
  • USA Zvuk slobode
  • USA Звук свободы
Země původu:
USA, Mexiko, Kolumbie
Přístupnost:
13+
Rozpočet:
14,5 mil. USD
Tržby:
249,13 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné