#annaismissing

78%
#annaismissing
Filmové volné pokračování webové minisérie #martyisdead, která utržila mezinárodní cenu Emmy. Současné drama se soustředí na postavu provokativní influencerky Anny, která na svém profilu bojuje proti sexuálním predátorům. Její záhadné zmizení začne vyšetřovat patnáctiletá Nina, která objeví nahou fotku Anny v mobilu svého otce.



Recenze: #annaismissing

Kinobox.cz
60%

Nikoli polovičatý, ale lehce nadpolovičatý thriller o úplně nejaktuálnějších tématech, které řeší generace Z. Generace X či mileniálové na to hledí trochu zmateně z rodičovských pozic. Dost nesourodý divácký zážitek, který takříkajíc klestí cestičku.


Brenan88
Brenan88
47 109 bodů
9
No tak to mě po*er na holé zadá! Už jsem ani nevěřil, že u nás muže vzniknout film světové kvality, který snese ty nejpřísnější měřítka. Výborně zahrané a to jak od mladých herců, tak od prověřených známých tváří. Napínavé a do poslední chvíle vlastně nevíte kdo může vlastně za to, že #annaismissing. Objektivně bych to viděl spíš na 8/10, ale beru v potaz, že u nás tak kvalitní filmy vůbec nevznikají, proto dávám nakonec 9/10.
Pete69
Pete69
31 382 bodů
7
Na naše poměry výborný film, který vybočuje z šedé řady letošních kousků. Musím přiznat, že úvod mě moc nebavil, sociální sítě a vše kolem nich mi začíná vadit, reálný život postupně mizí na síti.. Ale poté se to rozjelo ve velmi dobrou kriminálku a psychologické drama. dobré herecké výkony, moderní look... pěkné.
avenis
avenis
10 005 bodů
7
Filmařsky moc dobré, pro mne jako pro diváka náročné na porozumění dnešní moderní mluvě. A taky je mi upřímně líto všech nemocných mláďat, kteří žijí své virtuální životy více než ty opravdové. Pořád doufám, že se to přežene jako morová rána a že za pár generací se už zase bude žít normálně. Pro budoucí vnuky těchto dnešních dětí je tento seriál skvělým dokumentem o zhoubě, které museli jejich předkové čelit.


Dodatečné informace

Původní název:
#annaismissing (více)
  • Česká republika #annaismissing
  • Česká republika #аннапропала
Premiéra v ČR:
24. 1. 2024
Distributor:
Aerofilms
Země původu:
Česká republika

Podobné


Powered byJustWatch