S písní v tísni

39%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
30 208 bodů
5.5
Třetí televizní film od Jiřího Vejdělka mě bavil více, než ten předchozí s mým oblíbencem Hynkem Čermákem a Eliškou Balzerovou a to v Písni v tísni není žádná superhvězda. Jana Nedbala neznám a mile překvapil. Stále je to ale lacinější zábava postavená na lidském neštěstí.. tentokrát za 55%.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
2
Po Po čem muži touží 2 další letošní film vyvolávající pocit toho, že jsme se jako lidstvo nikam neposunuli a meteor bychom si možná i zasloužili. Slovy Jirky Luňáka je to prakticky nelidský.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 021 bodů
5
Celkem dost trapné, abych pravdu řekla. Vejdělek se mi napřed líbil. I to, co psal Marek Epstein. Ale jako kdyby jim došel dech. Čím dál víc sklouzávají do komedií pro jednodušší diváky. Už to prostě není ono. Škoda. Víc jak 50% tomu nedám.
mojmir.sedlacek
6 049 bodů
2
Utrpení nekončí. Potřetí byli televizní diváci a divačky vystavení medicínskému teroru, v němž jsou zdravotní problémy bagatelizovány na rádoby humorné minipříběhy o nešťastnících, jimž trable s částmi těla pomohly otevřít oči. Ve třetí části cyklu České televize musí homofobní boxer otevřít (či přesněji rozevřít) i něco jiného.