S písní v tísni

39%
S písní v tísni
Plakát traileru

Třicátník boxující na vrcholné úrovni aktuálně prožívá smolné období. Je po nemoci, nedaří se mu naskočit zpět do zápasového tempa a trable zažívá i doma, jelikož po nevěře se svou kolegyní z baru ho opustí přítelkyně. Aby toho nebylo málo, začne mít potíže s konečníkem, což mu posléze způsobí velkou porci nedorozumění a rozjede sled událostí, které mu změní život a pohled na svět...




Recenze: S písní v tísni

Kinobox.cz
15%

Utrpení nekončí. Potřetí byli televizní diváci a divačky vystavení medicínskému teroru, v němž jsou zdravotní problémy bagatelizovány na rádoby humorné minipříběhy o nešťastnících, jimž trable s částmi těla pomohly otevřít oči. Ve třetí části cyklu České televize musí homofobní boxer otevřít (či přesněji rozevřít) i něco jiného.


Pete69
Pete69
29 851 bodů
5.5
Třetí televizní film od Jiřího Vejdělka mě bavil více, než ten předchozí s mým oblíbencem Hynkem Čermákem a Eliškou Balzerovou a to v Písni v tísni není žádná superhvězda. Jana Nedbala neznám a mile překvapil. Stále je to ale lacinější zábava postavená na lidském neštěstí.. tentokrát za 55%.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
2
Po Po čem muži touží 2 další letošní film vyvolávající pocit toho, že jsme se jako lidstvo nikam neposunuli a meteor bychom si možná i zasloužili. Slovy Jirky Luňáka je to prakticky nelidský.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
5
Celkem dost trapné, abych pravdu řekla. Vejdělek se mi napřed líbil. I to, co psal Marek Epstein. Ale jako kdyby jim došel dech. Čím dál víc sklouzávají do komedií pro jednodušší diváky. Už to prostě není ono. Škoda. Víc jak 50% tomu nedám.

Dodatečné informace

Původní název:
S písní v tísni (více)
  • Česká republika S písní v tísni
Premiéra v ČR:
30. 10. 2022
Distributor:
Česká televize
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Půjčení nebo nákup