Sedm schodů k moci

79%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
avenis
avenis
8 056 bodů
9
Výborná a odvážná sonda do českého politického bahnitého rybníčku. My všichni tak nějak víme, jak to tam asi chodí, ale nikdo z nás s tím nic nedokáže udělat... jen příště líp volit... Ale dřív nebo později se tam zašpiní každý.
Eva Podzimková zahrála skvěle a měla k dispozici bezvadný scénář. Josef Klíma se nikdy nebál a Lenka Hornová rovněž. Oba mají hluboké znalosti i zkušenosti a tak dobře vědí, o čem psát. Příběh premiéra Vichra (krásně vymyšleno ke jménu Nečas) a jeho femme fatale Anny Malé (opět zdařile vymyšleno - Nagyová = velká) vtáhne, nenudí a udrží až do konce.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
8
Poměrně dobře zpracovaný politický seriál, na Primu, kde dávají povětšinou romantické komedie nevalné úrovně, docela překvapivé. Všichni herci hrají dobře. Rozesmálo mě akorát, že Eva Podzimková a Jiří Vyorálek měli pro milostné scény dubléry. Problém je, že Anna je jakožto postava zcela nezajímavá a dosti monotónní. Máme sledovat její vzestup a morální pád, nicméně už od druhé epizody je naprosto jasné, že je ochotná udělat pro svou kariéru prakticky cokoliv. Přesto stále nemůže uvěřit špíně, která se okolo ní děje.
Veronika Rada
Veronika Rada
906 bodů
9
Pane Klímo, klobouk dolů. Tak silně stahující seriál v ČR je malí zázrak děkuji.
navratiiil
navratiiil
13 bodů
8
Velmi dobře zpracovaný a zahraný seriál relativně nenápadně poukazující na dění v české politické sféře.
Eva Kovárová
3 bodů
10
V poslední době nejlepší seriál na Primě....Nejen herecké obsazení ale i pravdivý děj,bylo to napínavé úchvatné na každý díl jsem se těšila.