Menu

77%

Komentáře a recenze 42

Dle počtu bodů
Davidoos
Davidoos
162 bodů
6
I want to like it, because despite it was really unoriginal and you could see every little plot twist from mile away [even by just looking at the poster you knew what the movie is going to be about], it didn't feel bad. But, I guess thanks to feel-good atmosphere and really good acting, I wasn't bored, and actually enjoyed it a little.
  • Actors
  • Visual
  • Atmosphere
  • Story
  • Plot twists
  • Felt like I have already seen everything that happened here in some other movie
PeTeMc
66 bodů
7
Velmi zábavný horor. Horory nesnáším, tohle mě bavilo. Velmi.
Katie Hammrlová
Katie Hammrlová
60 bodů
10
Musela jsem se jít podívat, jak Voldemort vaří a jde mu to opravdu brilantně!
Filištajn
42 bodů
10
Já ten film zkrátka miluju. Podle mě má všechno. Má skvělou zápletku, perfektní budování napětí. Všechny postavy přesně ztělesňují to, co ztělesňovat mají.
Celý příběh má hlubokou myšlenku o moderním kulturním úpadku nejvyšší třídy, o neukojitelnosti lidských nároků a o následcích, které dopadají na lidi, především na poskytovatele služeb.
Ale co je nejdůležitější, ten film má úžasný konec. Spousta filmů je skvělá, ale neví, kdy a jak skončit. Tenhle film je jeden z mála, který přesně zná konec svého příběhu a jak má vypadat.
Film na začátku může působit až komorně díky prostředí, ale v rámci tohoto filmu je to výhodou a naopak to pomáhá k perfektnímu budování prostředí a napětí.
Sám jsem film viděl již pětkrát a to jsem člověk, který si film, který se mu líbil pustí maximálně podruhé a poté se na něj nejméně rok nepodívá.
Mohu jen doporučit
Mildakro
Mildakro
17 bodů
8
Velmi dobrá satira na společnost. Ralph Fiennes mě opět překvapil svým hereckým umem a A.T. Joy se svým šarmem nezklamala. Hlavní překvapení pro mě určitě byl Nicholas Hoult, protože jeho nadutost a následné osvícení které tu představuje mě velmi pobavilo. celkově je to skvělá satira se slabším koncem.
  • Herecké obsazení
  • Kamera
  • Hudba
  • Černý humor
  • Konec
  • Občas se film stane tím co kritizuje
geek_woman
geek_woman
9 bodů
6
Příspěvek obsahuje spoiler!
Smazaný uživatel
0 bodů
10
Menu je skutočne lahodný kúsok! Mark Mylod prekvapuje a servíruje neuveriteľné napínavý pohľad a jeden z najlepších thrillerov poslednej doby. Skvele pracuje s atmosférou, diváckym očakávaním a prináša niekoľko nervy drásajúcich scén, ktoré vás nechajú v napätí čakať, čo sa stane ďalej. Zároveň však Menu skvele funguje ako satira, ktorá sa zameriava na rôzne typy ľudí nazerajúcich na umenie z odlišných uhlov pohľadu, a v tomto smere som si to nesmierne užil. Koho som si tiež a bezpochyby najviac užil, bol Ralph Fiennes, ktorý nielenže fenomenálne hrá svoju úlohu, ale hrá jednu z najzaujímavejších postáv, aké som mal tú česť vo filme vidieť. Každú chvíľu som premýšľal, aký bude jeho ďalší krok, a pri každom jeho tlesknutí mi naskočila husia koža. K tomu všetkému je film plný kvalitného a podareneho čierneho humoru, ktorý nekazí atmosféru a je veľmi dobre zakomponovaný. Jediný menší problém som mal s postavami, ktoré neboli moc rozvinuté a pôsobili na mňa len ako figúrky na šachovnici. Napriek tomu je to neuveriteľne chutná záležitosť, ktorú vrelo odporúčam a ktorú by ste si nemali nechať ujsť! /90%/