Němá tajemství

76%
Němá tajemství
Veterinář Martin ztratí v důsledku těžkého úrazu možnost komunikovat se světem a svět s ním. Kolem však zůstaly všechny důležité ženy jeho života. Manželka Erika, maminka Dana a kolegyně Jana, jejíž kůň způsobil Martinovi úraz. Právě ony vypráví Martinův příběh. Každá z nich má však svou verzi událostí. O vše se navíc začíná zajímat policie. Martin je totiž mrtvý a někdo mu ke smrti pomohl.



Recenze: Němá tajemství

Kinobox.cz
70%

Němá tajemství dopadla relativně dobře, vzhledem k tomu, jak snadné by bylo, aby se zhroutila jako domeček z karet. Vděčí za to hodně Janě Plodkové, ale zdá se, že ve značné míře i štěstěně. Racionálně jako by se film v několika aspektech řítil k neúspěchu, jakýmsi zázrakem se však vyhnul překážkám a výsledný dojem, snad až na natažený konec, zůstává vcelku podnětný.


Pete69
Pete69
31 382 bodů
7
Velmi slušná kriminálka a rodinné drama v jednom. Strana kriminalistická je ryze Česky pojatá a takovéto výslechy a výkony herců vidíme v každé lepším krimi seriálu. Zajímavý je prostě scénář a to i přesto, že jsem celkem brzy tipnul pachatele. Líbily se mi herecké výkony a to i dvojice vyšetřovatelů Jan Révai a Igor Chmela. Chmelu moc ve filmech nemusím, jako stand up komik je dobrý.. závěrem.. více takovýchto filmů.. jen tak dál.
avenis
avenis
10 005 bodů
10
Prosté konstatování, že se mi to moc líbilo, by mohlo vyznít poněkud cynicky, a to vzhledem k tématu. Je to vynikající kombinace detektivního případu a rodinného dramatu. Jedna blbá nešťastná náhoda a vyplují na povrch věci, které by možná později vypluly tak jako tak. Když už pak víme všechny pravdy, pochopíme i nepochopitelné. Úplně jiná Jana Plodková, než ji známe podává parádní výkon. U Milena Steinmasslové to až tak nepřekvapuje (po jejím výkonu v roli Anežky České).
naytsirk
naytsirk
4 606 bodů
6
Dobrý to bylo….


Dodatečné informace

Původní název:
Němá tajemství (více)
  • Česká republika Němá tajemství
  • Česká republika Exhale
  • Česká republika Nemé tajomstvá
  • Česká republika Suppressed
Premiéra v ČR:
21. 5. 2024
Distributor:
Donart Film
Země původu:
Česká republika

Podobné


Powered byJustWatch