V pasti: Barcelona

52%
V pasti: Barcelona
Spin-off snímku V pasti (2018). Skupina lidí se snaží přežít příchod záhadné vražední síly v ulicích zničené Barcelony. Jediným způsobem, jak se jí ubránit je s páskou přes oči, dokáží se nepodívat a zachránit si život?



Recenze: V pasti: Barcelona

Kinobox.cz
50%

V pasti: Barcelona má své světlé chvilky a sbírá plusové body za vyhranění se vůči jedničce, ale ve snaze překvapovat a prohlubovat mytologii především rozbíjí vlastní koncept. Pokud máte aspoň trochu nakoukoukáno a daný myšlenkový koncept jste si dokázali složit už z jeho náznakovějšího a kvalitnějšího předchůdce, ničím vás nepřekvapí.


Pasadenka
Pasadenka
560 bodů
5
Druhý díl ptačí klece se snaží vymanit ze škatulky svého předchůdce. A snaží se o to způsobem, který v jistých okamžicích selhává, i když premisa následovníků zní docela dobře, příběh se mi nepodařilo prodat. Mírně pobavilo, ale vcelku zapomenutelný film.
MarekTulen
MarekTulen
307 bodů
3
Temná horrorovka se zajímavým nápadem a nápaditými scény, které ale chybí jedna z hlavních věcí, a to příběh, film si totiž jen hraje na to že u něho je příběh, ale jak u klasické netflixovky skáče od tématu k tématu. Z nějakého důvodu mě film ani nějak nezajímal a nebavil, když jsem si myslel že mě to už chytá a ponořil se do děje, rychle jsem se vynořil s pocitem, jde to takhle podělat ?
lipavsky
lipavsky
174 bodů
4
Tohle bylo oproti jedničce těžký zklamání. Vývoj nesympatického hlavního hrdiny nedával smysl.


Dodatečné informace

Původní název:
Bird Box Barcelona (více)
  • Španělsko V pasti: Barcelona
  • Španělsko Bird Box Barcelona
Premiéra v ČR:
14. 7. 2023
Distributor:
Netflix
Země původu:
Španělsko
Rozpočet:
19,8 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce V pasti: Barcelona


Podobné


Powered byJustWatch