Profilový obrázek

lipavsky

175

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Avatar: Legenda o Aangovi
    Avatar: Legenda o Aangovi (2024)
    3
    Musím přiznat, že jsem neviděl celý seriál, ale přetrpěl jsem první díl, pak jsem zkusil třetí, jestli se to náhodou později nerozjede, a nerozjelo. Pořád mi přišlo, že sleduji něco pro 10leté kluky, asi jako když si pustím hrané Želvy ninja. A to proti Avatarovi nic nemám, naopak k filmu jsem nikdy nebyl tak kritický jako většina...
    Superpower
    Superpower (2023)
    3
    Sean Penn nedělá dokument o Zelenskym a válce, ale o tom, jak zjistil, že něco jako Ukrajina je, a tak se tam jel podívat a ožírat, a shodou okolností tam začala válka. A tak uteče do Ameriky dělat rozhovory o tom, jak se jel ožíral na Ukrajině a začala válka.
    Zóna zájmu
    Zóna zájmu (2023)
    6
    Celý film nedokáže utáhnout děj, který je stále jen expozicí, bez konfliktu a obratu v ději. Nápad na to ukázat holokaust z pohledu sousedů osvětimského KT je jistě zajímavý a byly tam silné prvky, ale nebylo jich moc a opakovaly se. Jde o ukázku běžného letního týdne v životě Rudolfa Hösse, kde se nic zvláštního nestane, až na návštěvu tchyně. Být to krátký film do 20 minut nebo hraný dokument, který by mi o postavách řekl více, neváhal bych možná ani s desítkou. Ale tato forma mě často nudila, což si toto téma rozhodně nezasloužilo.
    • pokud na film nahlížíte více ze široka, že je o lidské sobeckosti a povrchnosti, má to něco do sebe
    • film bez začátku, prostředku a konce
    Vražedný paradox
    Vražedný paradox (2024)
    6
    Na jednu cenu oceňuji, jak spletitý seriál je, tedy jak rozbíhá několik příběhů. Tyto příběhy se nespojují v jeden, jak to bývá. Naopak se z jednoho příběhu rozpínají. Tyto větve nepřináší nic moc zajímavého, spíše vysvětlují, proč se co stalo. To ovšem po pár dílech začne unavovat. Rovněž jsem z traileru a popisu čekal, že hrdina bude mít superschopnost, nebo si to alespoň bude myslet. Nic takového se však neděje a je to klasické rozvleklé k-drama.

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5+5

    Oblíbení tvůrci

    • Plakát 1