Vocasy na tripu

75%
Vocasy na tripu
Americký komediální film Vocasy na tripu je zábavným příběhem o věrnosti, přátelství a netradiční cestě za sebepoznáním. Hlavním hrdinou je Reggie, naivní border teriér, který si náhle uvědomí, jak špatně s ním jeho majitel Doug zachází. Rozhodne se od něj tedy utéct a zatímco bloudí po městě, spřátelí se s pouličním chytrákem Bugem a dalšími dvěma čtyřnohými mazlíčky, Maggie a Hunterem. Společně vytvoří prapodivnou smečku, která se díky všemožným nehodám a potížím čím dál víc sbližuje a plánuje pomstu vůči Dougovi. Jak už to ale mezi psy bývá, nakonec se poštěkají, a jdou si každý svou cestou, aby našli novou životní náplň.



Recenze: Vocasy na tripu

Kinobox.cz
75%

Nepřístupná odpověď na Neuvěřitelnou cestu zdůrazňuje vojížděcí psí náturu na vlně vulgarit, ale i tím se nakonec přiblíží lidskému publiku. Pro mnohé bude tenhle osobitý trip prostoduchý, jenže snímek má tolik dílčích nápadů a tak hladce spojuje nekompromisní humor s pocitovým sdělením, že si podceňovat nezaslouží.


Pete69
Pete69
31 382 bodů
7
Film s roztomilými pejsky.. ale děti bych na to koukat nenechal :) Jedná se o řádně přisprostlou nekorektní komedii, u které jsem se upřímně pobavil a i tyto "laciné" komedie s povrchním humorem mají prostě právo být na slunci. Je to prostě ujetá legrace a kdo není vyložený puritán, mohl by si u filmu příjemně odpočinout.
JosefTomas
JosefTomas
9 986 bodů
8
No ty krávo. Jestli vás někdy napadlo, jak by vypadalo zkombinovat Jako kočky a psi se Shrekem, ohulit to na jedenáctku a s PG-13 si vytřít prdel na pořádné Rko, tak tady to je. Nekompromisní a jednoduchá komedie, kde je revenge story okořeněná o jednu z nejpůsobivějších satisfakcí za doprovodu nejlepšího načasování písně Wrecking Ball. A čtvrtá hvězda za psa vypravěče.
hrumsrt
hrumsrt
9 923 bodů
6
Nevím, kam se poděly tyhle buranské komedie a proč se v dnešní korektní době už netočí.. aha to je odpověď. Ale Vocasy na tripu zkouší alespoň prostřednictvím roztomilých psíků zavýt na upadlý žánr teenagerských komedií pro prostší publikum.. Regie svého pána miloval a i přes jeho chyby si nedovedl představit lepšího, takže když jo jeho pán zaveze do pryč, aby se ho definitivně zbavil, tak Regie jakoby nic se okamžitě vydává na cestu zpět domů k svému milovanému.. A když po cestě potkává další psí tuláky a navzájem si vyprávějí svoje příběhy a kam kráčí, cesta domů k páníčkovi se změní na cestu domů za pomstou.. Jde o prostou buranskou komedii, která stojí na vulgárních vtipech, které si utahují jak z obvyklých psích stereotypů, tak především na jejich polidšťování.. Jen po čase zjistíte, že tenhle námět se vám možná po čase vyčerpá a toho vzájemného očuchávání a značkování máte postupně dost. Ne, že bych se nezasmál, ale ať to možná zní zvláštně, tak dobrou komedii nedělá jen vtip a to si tvůrci možná tolik neuvědomovali, takže i když to má na poslední chvíli v sobě něco hlubšího, je už pozdě.. Už jsem asi starej na tyhle "srandy".. P.S. Český dabing je hodně solidní a ke psím hrdinům pasoval. 60%


Dodatečné informace

Původní název:
Strays (více)
  • USA Vocasy na tripu
  • USA Strays
  • USA Backstreet Dogs
  • USA Doggy Style
  • USA Doggy Style - Quei bravi randagi
  • USA Psia jazda
  • USA Vida perra
Premiéra v ČR:
24. 3. 2024
Distributor:
CinemArt
Země původu:
USA
Přístupnost:
15+
Rozpočet:
46 mil. USD
Tržby:
32 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Vocasy na tripu je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch