Einstein - Případy nesnesitelného génia

58%
Einstein - Případy nesnesitelného génia
Profesor Filip (Vojtěch Kotek), který je údajně praprapravnukem Alberta Einsteina, vyučuje fyziku na univerzitě a pracuje na tom, aby navždy vyřešil energetické problémy lidstva. Je nejmladším profesorem, který kdy vůbec přednášel teorii fyziky, a může se pyšnit IQ 210. Jednoho dne ale skončí na policii a hrozí mu vězení. Na poslední chvíli tak dostane návrh. Místo toho, aby seděl za mřížemi, se musí stát poradcem při vyšetřování vražd. (TV Prima)




avenis
avenis
8 145 bodů
6
Vojta Kotek nám dal naši českou variantu Doktora Hause říznutého Cumberbatchovým Sherlockem. Jako zábavný odlehčovák to vůbec není špatné a jeho komické kreace při realizaci dobře napsaných dialogů jsou opravdu povedené. Třeba ten lístek zapíchnutý do koupací čepice mě rozesmál nahlas.
Anička Polívková si tady vyloženě herecky odpočívá a Zedníček se obloukem vrací ke své roli kriminalisty ve Velkém pitavalu.
Když se moc nezamýšlím nad některými zkratkami a nelogičnostmi, vlastmě mě to baví.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
5
Tak jak to může být zábavné, když se mi u toho podařilo 3x usnout? Dlouhé, trapné, hlavní hrdina feťák, zločinec, musím říct, že Kryštof Hádek v Dámě a králi tak hloupě nepůsobil. Nelíbil se mi ani jindy přesvědčivý Pavel Zedníček, ani Anička Polívková, která byla výborná v Účastnících zájezdu, ani Šárka Vaculíková, která hrála skvěle a přirozeně Adrianu v Ulici. Na další díly se dívat nebudu. Předpokládala jsem, že to nebude zřejmě nic moc. Ale že to bude tak strašné, to jsem přece jenom netušila.
FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
6
Jakási CZ variace/pokus o Sherlocka, ale bez špetky opravdu logických dedukcí. Prakticky každá odborná řeč ať už se jedná o fyziku nebo kriminalistiku je blábol a přitom proboha jak naročný může bejt si ty informace doopravdy zjistit??!! Je to sice celý p"covina, ale vlastně mě to realně fakt bavilo, takže 60% muže bejt tak akorat...


Dodatečné informace

Původní název:
Einstein - Případy nesnesitelného génia (více)
  • Česká republika Einstein - Případy nesnesitelného génia
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Předplatná

Powered byJustWatch