Dívka na koštěti

80%

Komentáře a recenze 22

Dle počtu bodů
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
8
Taková humorná pohádka.Neurazí.Dávám 80 procent.Je to klasika.
Edward
Edward
2 487 bodů
8
8/10
miza
miza
2 336 bodů
8.5
Naše klasika a skvělý herecký zážitek.
pitryx
pitryx
1 262 bodů
9
Klasika mého mládí na kterou se rád vždy znovu podívám. Herci jsou skvělí a triky na tehdejší dobu a finance vlastně velmi dobré. Ano, chybička se vloudí, takže ta neviditelná noha zdravotní sestru při úprku z pokoje se dá klidně odpustit. Svých devadesát si snímek jistě zaslouží.
Ciiiri
Ciiiri
949 bodů
8
Krásná česká pohádka, komediální film. Krásná písnička.
marvan
marvan
616 bodů
8
Legendární Saxana, kdo by neznal Petru Černockou jako dívku na koštěti. Nezapomenutelný český film režiséra Vorlíčka, ke kterému byl pro úspěch později natočen i druhý díl. Ale jednička je klasika. Nelze překonat. Mladý Kraus, Hrušínský a mnoho dalších známých postav.
zuz
zuz
395 bodů
10
tento film je super.Má skvělou atmosféru,triky a skvělé obsazení.Vtipné scénky jsou taky moc super.Co se taky dalo čekal od skvělého režiséra Vorlíčka než nádherný film.To že udělali druhý díl tak to radši bez komentáře.Film je skvělý a není k němu co dodat.
kominice
205 bodů
Klasika. Film který zlidověl a baví malé i velké diváky. Pobaví, rozesměje, nikdy neomrzí.
pesrex4
93 bodů
10
Nestárnoucí a nepřekonaná ani dalším pokračováním Dívka na koštěti, (dnes už vlastně babička).V době svého vzniku doslova šokovala nevídanými filmařskými triky a při tom byla líbezná a divácky poutavá.Ústřední píseň si dodnes prozpěvují diváci po shlédnutí v televizi a i dnešní děti ji milují.Herecky dokonalá, režijně na výši.Mnohé tehdy mladé herce můžeme dnes vidět jako zralé umělce.Více takových filmů!