Četník v New Yorku

68%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Druhé pokračování četnické série nás tentokrát s hlavními hrdiny dopraví lodí do New Yorku na četnický kongres. Je to opět velká zábava plná gagu a zábavných situací,které má na svědomí hlavní tahoun této série - De Funés. Opět zde předvádí jednu obrovskou show plnou mimiky a cholerického záchvatu. Je to sice znatelně slabší než první díl,ale stále na vysoké úrovni.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
První polovina skvělá, překonává dokonce první díl. Je to prostě četnicky zábavné a ztřeštěné. V druhé polovině začne filmu mírně docházet dech, ale i tak je to stále zábava. Prostě Luis de Funés s hlasem Františka Filipovského přináší nenapodobitelné scény. Navíc tento herec, ať se oblékne do čehokoliv, vypadá legračně.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 434 bodů
9
Francouzští četníci se vydali do Ameriky na policejní kongres. A vskutku s tou největší noblesou. Samozřejmě nesmí chybět ani Nicole, dcera strážmistra Cruchota, která jela tajně. Druhý příběh, kde se skeči, estrádou, groteskou a typického cholerického šarmu strážmistra Cruchota doslova roztrhl pytel. Mnohé scénky by vystačili i samostatně. Národní hrdost a mentalita tu byla zachována jak u Francouzů, tak i Italů či samotných Američanů. Tvůrci neopomněli ani vzdát New Yorku hold v podobě muzikálové taneční scény. Tady není o co stát. Z každičké dané situace je vyroubovaná humorná situace a tak snímek baví po celou stopáž. Tvůrci zkrátka neponechali nic náhodě a na snímku si dali opravdu záležet. A nejen oni. Louis de Funès stále v plné síle.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
6
Konec srandy. Tohle už žádný zázrak není. Jen se opakuje předchozí díl v jiném městě. Tahle série mě přestala bavit už tímhle dílem. Ano, je to sice klasika, ale proč? Já to nevím. I když se pořád občas zasmměju, není to nijak zásadní zábava. 60%
avenis
avenis
8 145 bodů
9
Ve srovnání s prvním filmem už to taková řachanda není, ale pořád je to dobrá zábava. I když z dnešního pohledu je chování všech četníků, i těch ne-francouzských poněkud dorostenecké. Nejvíc mě pobavila parodie na West Side Story a stěhování Nicole v obrovském kufru.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
7
I v New Yorku četníci ze Saint Tropez dokáží pobavit. Plavba na lodi byla zábavná, hlavně však výuka angličtiny! Zvláště pak velitelovo: "Your flowers are beautiful,", čili " "Jór flavrs ár bjůtifl". Když četníci jedí zmrzlinu, mění se jim obličeje podle jejich barvy. Zajímavý nápad! (Cruchot měl zmrzlinu míchanou!) Louis de Funès je zde sice opět nesmírně vitální a geniální jako vždy, ke konci ale film trochu ztrácí na tempu a mírně nudí.
kedl
kedl
6 380 bodů
5
Louis de Funès a jeho nezapomenutelná role coby strážmistra Cruchota.
saboter
saboter
3 564 bodů
7
Odlišnější než dvojka ale i tak super.
kawa
3 388 bodů
8.5
Druhý díl četnické komedie s LdFunésem v hlavní roli je také plná humoru. Za minulého režimu byla málo promítána, asi díky lokalitě NY. Galabru, Lefebvre a další. Zajímavé je jen šílené cestování od St. Tropez do Le Havru busem, letadlem, železnicí, nevím jetsli to tehdy bylo normální,když Crichotova dcera přijela v pohodě autem tu samu trasu:)....
jvempire
jvempire
1 208 bodů
7.5
Zábava pokračuje. Další eskapády strážmistra Cruchota tentokrát v New Yorku stále baví.