Četník v New Yorku

68%
Četník v New Yorku
Plakát traileru

Tentokrát je četnický oddíl vedený velitelem Gerberem vybrán, aby reprezentoval Francii na mezinárodním sjezdu četnictva v New Yorku. Cruchot, který je opět středem všeho dění má opět problémy se svou dcerou Nicole, která se rozhodne, že se přes jeho zákaz také podívá do Ameriky. Sotva četníci vyrazí, vyrazí Nicole za nimi a podaří se jí dostat na loď jako černý pasažér. V Americe prožije nejen milostnou historku s italským četníkem Aldem, který je tu také na sjezdu, ale také si zazpívá v televizi a hlavně zažije spoustu komických situací se svým otcem, který ji několikrát zahlédne a marně ji po celou dobu četnického sjezdu pronásleduje.




Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
7.5
Druhé pokračování četnické série nás tentokrát s hlavními hrdiny dopraví lodí do New Yorku na četnický kongres. Je to opět velká zábava plná gagu a zábavných situací,které má na svědomí hlavní tahoun této série - De Funés. Opět zde předvádí jednu obrovskou show plnou mimiky a cholerického záchvatu. Je to sice znatelně slabší než první díl,ale stále na vysoké úrovni.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
7
První polovina skvělá, překonává dokonce první díl. Je to prostě četnicky zábavné a ztřeštěné. V druhé polovině začne filmu mírně docházet dech, ale i tak je to stále zábava. Prostě Luis de Funés s hlasem Františka Filipovského přináší nenapodobitelné scény. Navíc tento herec, ať se oblékne do čehokoliv, vypadá legračně.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
9
Francouzští četníci se vydali do Ameriky na policejní kongres. A vskutku s tou největší noblesou. Samozřejmě nesmí chybět ani Nicole, dcera strážmistra Cruchota, která jela tajně. Druhý příběh, kde se skeči, estrádou, groteskou a typického cholerického šarmu strážmistra Cruchota doslova roztrhl pytel. Mnohé scénky by vystačili i samostatně. Národní hrdost a mentalita tu byla zachována jak u Francouzů, tak i Italů či samotných Američanů. Tvůrci neopomněli ani vzdát New Yorku hold v podobě muzikálové taneční scény. Tady není o co stát. Z každičké dané situace je vyroubovaná humorná situace a tak snímek baví po celou stopáž. Tvůrci zkrátka neponechali nic náhodě a na snímku si dali opravdu záležet. A nejen oni. Louis de Funès stále v plné síle.

Dodatečné informace

Původní název:
Le Gendarme a New York (více)
  • Francie Četník v New Yorku
  • Francie Le Gendarme a New York
  • Francie Žandár v New Yorku
Země původu:
Francie, Itálie
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Četník v New Yorku