Četník se žení

74%
Četník se žení
Plakát traileru

Tentokrát se malý, nervní četník nezaplete do osidel mezinárodního zločinu, ale do osidel mnohem zrádnějších, do osidel lásky. Vše začíná první prázdninový den, kdy se Cruchot pustí do pronásledování neukázněné řidičky v červeném mercedesu, z níž se vyklube vdova po vrchním veliteli četnictva Dolní Normandie, Josefa Lefrancoisová. Rázný Cruchot se jí líbí, neboť jí připomíná jejího muže, a pozve jej k sobě na čaj. Cruchotův nadřízený, rotmistr Gerber, je Josefou také okouzlen a svému podřízenému závidí. Proto se spojí s Cruchotovu dcerou Nicole a vymyslí plán jak vznikající lásku překazit. Nejenže se však Nicole s Josefou spřátelí, ale navíc se všechny Gerberovy plány obracejí proti němu.




Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
8
Opět klasičtí četníci,kteří nijak nevybočují z předešlých dvou dílů. Vše je stále postaveno primárně na hlavních postavách,kterým vévodí dle očekávání Louis de Funés. Výborně jsem se po celou dobu bavil. Snímek má stále co nabídnout a vůbec nenudí. Na to,že se jedná o třetí díl,tak kvalita vůbec neopadla a navíc má snímek stále svižné tempo.
Pete69
Pete69
29 372 bodů
6
U prvních dvou dílů jsem se nasmál o poznání více, přesto je i třetí četníkův příběh stále slušnou komedií, kterou opět udělal hlavně Luis de Funés. Celý průběh je vyvážený, občas nějaká legrace. Zakončení klasicky po Francouzsky dobrou automobilovou honičkou.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
8
Třetí snímek o četnických eskapádách v Saint-Tropez se již nese v poněkud jiném duchu. Strážmistr Cruchot se setká s Josefinou LaFrancois a velmi to mezi nimi zajiskří. Jenomže tu je ještě Cruchotova dcerka Nicole a tak ´Ludvík´ bude mít tu čest zakusit veškerou ženskou velkorysost. O legraci samozřejmě nouze není, ale vlivem krapet rozdílného tématu je tento díl přeci jen o něco slabší. Četníci jako takoví sice opomenuti nejsou, ale hlavní dějová linka se přeci jen daleko více točí kolem Cruchota než bývalo v minulých dílech obvyklé. Louis de Funès s hlasem Františka Filipovského je i tak zárukou dobré zábavy a pohody. Snímek má i jednu svoji vyjímečnost. Film má krapet jiné zakončení, než bývalo obvyklé. Důvod je víc než jasný.

Dodatečné informace

Původní název:
Le Gendarme se marie (více)
  • Itálie Četník se žení
  • Itálie Le Gendarme se marie
  • Itálie Žandár sa žení
Země původu:
Itálie, Francie
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Četník se žení


Podobné