Četník ve výslužbě

67%
Četník ve výslužbě
Plakát traileru

Další pokračování úspěšné francouzsko-italské komedie o příhodách četníků ze Saint Tropez v čele s energickým Cruchotem. Louis de Funes a nevyzpytatelná logika nadřízených v dalším pokračování příhod nejskvělejšího policajta všech dob.




Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7.5
S přibývajícími díly šla kvalita mírně dolů,ale né zas o tolik,abych si četníka neužil. Spojení Funés - Galabru opět zafungovalo a vytvořilo příjemnou komedii,která je podle mě trošku podhodnocená a to je škoda. De Funés to zase hrne naplno a jeho škodolibost je zážitek sledovat.
Pete69
Pete69
29 372 bodů
6
U těchto četníků jsem se zasmál daleko méně, než u těch předchozích. Nostalgický díl, který čerpá i z minulých příběhů. Luis de Funés je samozřejmě legrační, ať už se převlékne do čehokoliv, ale to prostě nestačilo. Je to ještě stále zábavná záležitost, ale četníci předvedli v minulosti daleko větší porci humoru.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
6
Na četnickou stanici přišla pohroma. Četnický oddíl se musí omladit a tak všichni bez vyjímky musí na zasloužený odpočinek. Jenomže nuda je silnější a tak se všichni potají převléknou do uniforem a… A bohužel, už to nějak není ono. Louis de Funès sice řádí jako obvykle, ale slabý scénář prostě nezachrání. Jedná se i o poslední příběh, kde vystupuje Fougasse v podání Jeana Lefebvra. Scenáristické nápady pro postavu cholerického strážmistra Cruchota sice obsaženy jsou, jako např. obrana svého domu, ale co se týče humoru, krapet to skřípe. S rozvahou a skromností však snímek pobavit dokáže, jen ne tolik, jak by mohlo být očekáváno.

Dodatečné informace

Původní název:
Le Gendarme en balade (více)
  • Francie Četník ve výslužbě
  • Francie Le Gendarme en balade
  • Francie Žandár vo výslužbe
Země původu:
Francie, Itálie
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Četník ve výslužbě


Podobné