Armáda mrtvých

57%

Komentáře a recenze 31

Dle počtu bodů
HNTR
HNTR
1 037 bodů
6
Snyder z toho smrdí na sto honů… Ale čekal jsem od toho víc. Ve finále mi to přišlo dost utahaný. Postavy mají nedostatečnej build up… Zápletka měla dost velkej potenciál, ale podle mě byla nevyužitá. Nějáký vysvětlení, kde se vzali chytrý mrtváci by taky neuškodilo. Za mě průměr.
SlavekMDFK
SlavekMDFK
1 021 bodů
4
Těžce průměrnej zombie film, možná kdyby měl hodinu a půl tak bych dal i 3 hvězdy ale je to celkem utrpení se na to ty skoro 2 a půl hodiny dívat. Zápletka je ultra nudná postavy až na pár výjimek neumí hrát. Proč Zacku proč...
ScarFace_V8
ScarFace_V8
880 bodů
4
Už jen z toho blbého námětu ještě dlouho předtím než se film vůbec začal natáčet, jsem od filmu radši neměl žádná očekávání. Podíval jsem se na to pouze z mého zájmu a mé lásce k zombie žánru. Ale i přestože jsem od filmu nic neočekával jsem byl i tak zklamán. Přemýšlím jestli jsem se u nějakého filmu vůbec někdy nudil víc. Možná jsem si měl předtím ujasnit, že je to dlouhé 148 minut. Věděl bych pak do čeho jdu a každou chvíli se neptal jestli už to náhodou nemělo skončit. Bylo to hrozně natahované a nezáživné. Banda vyslaná do Vegas sbalit prachy nedokázala prohloubit vztah mezi každým z jednotlivců a sledujícím byla ve výsledku, že kdykoliv z nich někdo umřel, bylo mi to úplně jedno. Celkově působili strašně bezejmenně a pak jsem se na konci divil kam všichni zmizeli. Celkově je tu hromada hloupých dialogů, twistů nebo jednání postav. To všechno ve sprše digitální krve a vnitřností za zpomalených či rozmazaných efektů hrdinského střílení postav kolem sebe… no to si snad Snyder dělá prd**. Zajímalo by mě jestli by vůbec dnes dokázal natočit film normálním způsobem za pomoci praktických efektů jako v případě skvělého Dawn of the Dead 2004. Měl by se držet toho co mu vždycky šlo nejlépe - točení podle předloh nebo remaky. Ale ten už se prostě bez toho svého digibordelu na obrazovce prostě neobejde.
martin2560
martin2560
645 bodů
6
Tu 6 ku dávám jen pro to že je to akční od začátku do konce 😉 no a ty zombíci jsou takový vychytralejší...Jinak děj o ničem a předpokládaná zakončení.Zombietygr a zombiemimino je novinka která se zatím moc v zombiefilmech nevidí 🙂.Na efekty každopádně dobrý počin.Dejte volume doprava a budete se bavit.Trosku komediálně působí v celé té partě "kasař"který má zřejmě záměrně mutující hlas,a jeho křik pokaždý když se objeví mrtvák pobaví.Skončí to stylem "alá asi bude pokračování",ale nevím no.Vyloženě odpad to není.Překračuje to na té pomyslné čáře vstupu do Béčka....
Vojta20087
Vojta20087
511 bodů
2
Příspěvek obsahuje spoiler!
Marek88
Marek88
34 bodů
7.5
Ano ve filmu se najdou zvláštní dějové linky.Bautista v některých scénách nepřesvědčí a z děje Vas vytahne za vlasy a vy se pak musíte znovu rozkoukávat do filmu.ALE..film je dělaný pro fanoušky zombí apokalypsy a nejaké ty přešlapy se dají tolerovat.Vzpomeňme si na RESIDENTA..Tam to bylo vše přehnané až,až.. Armáda je akční sci-fi..Takže kdo je fanouškem režisera,Bautisty nebo šílených zombí,bude se mu to líbit.