Profilový obrázek

martin2560

Martin Kucera
633

Filmový maniak

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Já, truchlivý bůh
    Já, truchlivý bůh (1969)
    7
    Film který se natáčel v nelehké době a i přesto v něm herci předvedli úplný koncert.Hlavne duo Kopecký -Landovský.Kopecký to hraje svým osobitým způsobem a Landovský zde zřejmě v počátcích své kariéry, mu skvěle sekunduje.
    Justine de Sade
    Justine de Sade (1972)
    5
    Herecké výkony jsou fakt slabé.Film bych žánrově zařadil do erotického dramatu.Erotiky na tehdejší dobu je tam až až,dnes v době internetu spíš k smíchu.Ale v době kdy se to točilo to muselo být šokující...A jestli něčím ten film bodoval tak zřejmě tím. Některé momenty byli opravdu "sadistický"
    Chisum
    Chisum (1970)
    7
    John Wayne ve své klasické roli se svým typickým charismem😁Jeden z lepších westernů který příběh rozvíjí trochu víc než je na western typické.Kazdopádně to ničemu neuškodilo a můžu toto dílo doporučit všem milovníkům westernů.
    Jo
    Jo (1971)
    8
    Claude Censac je prostě nejlepší filmová manželka L.D.Funese...😁Spolu to hrají dokonale jako vždycky, smál jsem se od začátku do konce.Rychlý sled událostí kdy jen litate očima po obrazovce a zíráte kam celá zápletka spěje 😀😀😀
    Ježíš
    Ježíš (1979)
    5
    Velkolepé zpracování to určitě,mě se to nelíbí jen protože jsem ateista a nic mi to neříká.Kdo je věřící určitě si z toho hodně vezme.Nejsem odpůrce tohoto náboženství,ale prostě mi to nic neříká,proto to hodnocení.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci