Cena za štěstí

41%
Cena za štěstí

Jsme nešťastní, když nejsme šťastní. Propletenec rodičů z netradičních rodin hledá cestu, jak se dobrat štěstí pro sebe a pro svoje děti. Ovšem nenacházejí ten nejlepší způsob řešení a je otázkou, jestli je to vůbec v jejich silách. Osud je staví před těžká rozhodování. Kde hledat místo pro šťastný život? Je lepší žít se dvěma matkami nebo matkou a otcem? Zachovat rodinu za každou cenu? Dát dětem volnost v jejich rozhodování? Utéct, nebo zůstat? To, že usilujeme o štěstí my, neznamená, že jsou šťastné i naše děti. (Bontonfilm)




Recenze: Cena za štěstí

Kinobox.cz
30%

Cena za štěstím není tak intenzivně blbá, aby bylo zábavné na ni chodit. Stačí, když si počkáte na televizi nebo jiné nosiče. Ale je to rozhodně velmi špatný film, což je mi v tomto případě docela líto, neboť námět (opakuji: námět, nikoliv scénář) vypadal celkem slibně a některé herecké okamžiky slibovaly opravdový potenciál.


Pete69
Pete69
29 851 bodů
5
Celou dobu jsem nevěděl, co si o filmu myslet.. chvílemi se mi líbil, chvílemi jsem měl chuť ho vypnout. Celé je to přes evidentní snahu o dobré drama nějaké kostrbaté... Kladně lze hodnotit třeba vhodně zvolenou hudbu. Negativně zmatečnost a snahu co nejvíce postavy proplést. Je to přitažené za pačesy, ale ve výsledku vlastně docela dobrý průměr.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
3.5
Je tam taková spousta všelijakých postav, že se v tom prakticky nedá orientovat, kdo je čí matka, atd. Prostě propletenec, který se jaksi nepovedl. Řada velmi známých a dobrých herců, z nichž mě však nezaujal ani jeden! Čím to asi? Nebude to režijním vedením? Nebo špatným scénářem? Nebo obojím? (Obojí dílo Olgy Dabrowské.) Krkolomné, neobratné.
limeta
limeta
5 179 bodů
6
Množství dějových rovin a zápletek spousty postav dává příslib dobře rozehraného českého drama ze současnosti, ale výsledek zanechává rozpačitý dojem. Je tu položena spousta otázek, film se tváří, že si pohraje s odpověďmi, má spoustu potenciálu, ale odpovědi nedává a stejně tak se chová ke svému žánrovému vyhranění. Jakoby celou dobu hledal, jakým žánrem chce vlastně být.


Dodatečné informace

Původní název:
Cena za štěstí (více)
  • Česká republika Cena za štěstí
  • Česká republika Cena za šťastie
Premiéra v ČR:
10. 1. 2019
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
Česká republika
Přístupnost:
12+
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch