Úniková hra

65%

Komentáře a recenze 30

Dle počtu bodů
BaBuKirchner
250 bodů
7
Tohle jsem ani nečekala. Z Únikové hry se nakonec vyklubala parádní hororová podívaná,která mi v určitých momentech připomněla Kostku. Hlavní hrdinové byli sympatičtí,zabití originální a nechybělo ani potřebné napětí. Z daného námětu se snad nedalo ani vytěžit víc.
Gooner
Gooner
131 bodů
5.5
Nakonec celkem pohodová záležitost,která sice není aspirantem na kultovní záležitost,nebo horor roku,ale svůj úkol to plní. Herci jsou fajn,námět podobný kostce ujde a pastičky mají také něco do sebe. Konec dává jasně najevo,že nás čeká minimálně ještě jedno pokračování.
mirek5184
126 bodů
6.5
A tohle je opravdu moc povedená práce, po delší době jsem byl nadšen. Děj mi připomíná Saw, ale rozuzlení čekejte úplně jiné. Film má zajímavou i když obehranou zápletku a skvělý závěr. Podle všeho se můžeme těšit na další díl nebo díly. Mohu vřele doporučit
Antonín Tesař
Antonín Tesař
77 bodů
4
Tak furt lepší než průměrný díl Saw, ale i tak celkem plytký gamifikovaný horor, který nejde brát tak vážně, jak on bere sama sebe.
eliot-reed
25 bodů
3
Behem celeho filmu jsem mela pocit ze uz neco podobneho jsem videla, a je to tak. Je to film podobny filmu Saw a Cube. Pokud mate radi podobny zanr tak se bude libit, jinak stacilo ho videt jednou.
  • Zajimave hadanky
  • Mix Saw a Cube, takze zadna originalni myslenka