Po čem muži touží

60%

Komentáře a recenze 32

Dle počtu bodů
Rabadi
Rabadi
2 259 bodů
3.5
Neuvěřitelně trapné, umělé a předvídatelné. I přes obsazení Polívkové a Langmajera je film propadákem a snaží se o kopii jiných filmů, kterých bylo na toto téma natočeno už tolik (třeba Po čem ženy touží s Helen Hunt). Škoda. Opět další film, který mě přesvědčil, že čím více se v Česku natočí filmů, tím klesá jejich kvalita.
Kuca25
2 132 bodů
4
Na film jsem byl donucen jít s přítelkyní a musím říct že je to vyloženě film pro ženský. Mám rád Langmajera který se tam ukáže jen čtvrtinu filmu což je škoda. Je mi jasný že kvůli příběhu to jinak nejde, ale mrzelo mě to. Příběh byl hodně předvídatelný a nijak hlubší. Myslím si že pokuď na to jde žena hodně se nasměje, když vidí jak se "muž" snaží popasovat se ženskými problémy. Musím říct že jsem se u filmu taky nasmál sice ne jako přítelkyně a některé vtipy mi přišli stupidní, ale úplně nejhorší to nebylo. Pocitově bych chtěl dát tři hvězdičky, ale když se nad tím zamyslím není to nějaké super dílo, takže zůstanu u dvou.
65David21
65David21
1 852 bodů
7
Lepší než normálně, ale to je bohužel způsobené tím, že laťka je neskutečně nízko. 6.5/10
Azrael93
Azrael93
1 476 bodů
8
Příjemná česká komedie, která mě překvapivě velice bavila a mohl jsem u ní vypnout mozek a jen relaxovat a občas se zasmát. Povedené :)
dancemusic2012
466 bodů
9
Silvestrovské promítání a musim říct, že bylo téměř plně kino a diváci se bavili. Skvělá Anna, Langoš a Matěj Hádek. My jsme se fakt bavili a doufám že to vyjde na bluray, konečně dobrá komedie z Česka. New: na bluray vycházejí někdy takové blbosti a tohle si modrou placku nezasloužilo? Škoda.
Ku
460 bodů
7
Neviděl jsem ale chtěl bych 1
Llucinka
411 bodů
1.5
Už dlouho jsem neslyšela tak dobré ohlasy na českou komedii. Takový hype mě donutil jít do kina, ale zklamání bylo obrovské. Scénář vykradenej z devadesátkových amerických romanťáren a k tomu křečovité výkony. Langmajer je zde využit velice málo v satirických situacích, které mu jinak velice svědčí.
cirkusačka
cirkusačka
388 bodů
7.5
Tato komedie je jeden z filmů, které jsem viděla v rámci projekcí letních kin.. skvělá oddechová komedie, ve které se najde jistě každá žena, vtipné hlášky a vynikající herecké obsazení, tento film jistě stojí za shlédnutí a doporučila bych ho ženám každého věku
hnidopich
334 bodů
0
Film zřejmě pro čtenářky časopisu Žena a život, jejichž IQ se zastavilo před číslovkou sto.
jarousek1981
314 bodů
9
Na film jsem šel na Silvestra a nikdy jsem nezažil krásnou atmosféru.Lidé se smáli, tleskali a brečeli smíchy včetně mě.Krásna komedie u které člověk může vypnout mozek. Skvělí herecký výkon Anny Polívkové jako Karla (Karel).