Spojenci

74%

Komentáře a recenze 37

Dle počtu bodů
marie-kolarova
marie-kolarova
2 835 bodů
7
Oba jsou krásní, elegantní, stejné jako je elegantní prostředí, ve kterém se to celé odehrává. Děj má spád a nijak zbytečně nenudí. U Marion Cotillard jsem bohužel nerozlišila, do kdy předstírá oddanou Pittovu manželku, a odkdy se do něj zamiluje. Hrála pořád to samé. Údajné přeskočení jiskry se dalo poznat čistě podle děje, jinak mezi nimi žádná zvláštní chemie nepanovala. Konec byl zásadně předvídatelný, ale řeči o tom, že neměla na výběr. Druhá půlka trošku vycucaná z prstu.
wiecej
1 452 bodů
4
Tak tento film mi vůbec nesednul. Ustredni dvojice (Brad a Marilon) sice predvadi dobry vykon, ale to je vse. Chybělo mi jakekoliv napětí,i přesto do jake doby byl film situován. Na tento film se velmi rychle zapomene. Jediné co mi zůstalo v paměti je konec.
EXpenzza
EXpenzza
747 bodů
7
Zemeckis již není to co býval, pořád mi to ale stačí k spokojenosti. Příjemná, špionážní romantika z období Druhé světové. První část v Casablance byla nádherně stylizována. Druhá část byla již víceméně Pittova one-man show.
Milena107
729 bodů
8
Obsazení filmu Spojenci známými herci Bradem Pittem a Marion Cotillard bylo celkem snesitelné, i když v hlavní roli byla představitelka německé špionky Marianne dle mého názoru více přesvědčivá, než Max v podání Pitta. Ovšem romantika se tomuto snímku nedá upřít.
Socna
471 bodů
7.5
nová Casablanca? ale kdepak, spojenci se o to ani nepokouší, spíše z poza rohu skládají filmové klasice všech klasik velkou poklonu. Osobní problém jsem měl s některými "akčnějšími" pasážemi, kdy jsem si ve tmě sálu říkal "tohle snad opravdu ne". nebudu spoilerovat, ale na realitu se ve filmech hraje málokdy. Po negativech co jsem na film četl jsem předpokládal nudu k uzoufání, která se nedostavila - po celou dobu stopáže dokáží spojenci bez problémů bavit.
patrick-sarin
438 bodů
8
Sympatický hollywoodský film, jaký tu už dlouho nebyl. Ačkoli to mělo trochu mírnější rozjezd, záhy se dostavila ta správná atmosféra a napínavý příběh, který nepustil až do samého závěru, i když bylo zřejmé, jak to dopadne s hlavní hrdinkou. Mimochodem, ta tomu dodávala ten správný náboj, neboť pohled na ni v krásných šatech byl lahodný.
mkubalikova
mkubalikova
313 bodů
7
Velmi opatrný palec nahoru hlavně za ten začátek, který je stylový a zábavný, Vydržela bych koukat na Brada a Marion v Casablance celý film. Pak ale následuje přesun do Londýna a malé zklamání.
Matt
89 bodů
6
Ano celkem napínavej snímek. Někdy jsem byl opravdu jako struna, jak se to vyvine dál. Koukal jsem s holkou, kterou to vůbec nezajímalo a raději by film o chromém pejskovi ;-) .Tak teď hledám film co potěší nás oba, protože když není pěknej film, musím jí těšit já a už toho mám dost )