Za každou cenu

78%

Komentáře a recenze 19

Dle počtu bodů
zozemir
1 805 bodů
8
Western v jednadvacátém století s hudebním doprovodem Nicka Cavea se opravdu povedl. Celou dobu na vás doráží pustý život upocených texasanů, ozbrojenými až po zuby. Pine, Foster i Bridges to zahráli na jedničku. Jen by se mohlo trochu opustit od bezduchého žvatlaní a místy přidat trochu na akčnosti.
Sheemas
Sheemas
737 bodů
8.5
Skvěle zpracované drama o boji s chudobou dvou bratrů a o tom jak se z ní dostat, i když ne legálně a pomalém honu na ně vedeným dvěma policajty, celé je to navíc zasazené do krajiny plné špinavých měst s výraznými obyvateli. Jako hláškující ,,rasistický" texaský šerif se představuje Jeff Bridges, kterému jsou tyto role psány prakticky na tělo (on tyto chlápky prostě umí hrát). Film má velmi slušný rozjezd, skvělou atmosféru kterou dodávají i záběry na nekonečnou krajinu Texasu, vynikající hudbu a do toho padne nějaká banka, sem tam nějaký výstřel a vše je zakončeno skvělým finálem.
hrona
615 bodů
9
Novodobý western, místo koní se používají auťáky, zbraně jsou také převážně novodobé, ale příběhem, celkovým provedením, hereckými výkony s drsnou vizáží, silnými slovy a v neposlední řadě skvélým soundtrackem, strčí do kapsy i lecjakou typickou kovbojku.
pejtanek
pejtanek
156 bodů
9
Veelmi dobrý, super.
abduh
110 bodů
4
velká nuda!