Debbie a její parťačky

64%

Komentáře a recenze 49

Dle počtu bodů
spooneres
221 bodů
6.5
Lepší průměr se skvělým ženským osazenstvem ... našly by se jistě výhrady, ale pokud to berete jako letní pohodovku, kdy se bavíte, koukáte na úžasný ženský a říkáte si, co byste s těmi milióny udělali vy. Musím uznat, že holky měly říz!
Memento
175 bodů
8
Přiznám se, že vůbec nejsem fanynka Dannyho parťáků a na tento snímek jsem původně ani jít nechtěla. Ale přesvědčila mě skupinka mých oblíbených (ne všech z partičky) hereček. Cate, Anne, Helena i Sarah mě „přinutily“ nedívat se na hodinky a necítit se sama v poloprázdném kině. PP byl rušivý...
radkav
143 bodů
7.5
Na film jsem šla s nulovým očekáváním, nejsem fanynka Dannyho parťáků a tak jsem se dobře bavila od začátku až do konce, neb mě nerušilo porovnávání :-) Moc mě bavilo herecké obsazení, hlavně dvojice Sandra Bullock a Cate blanchett ale i Rihanna a ostatní herečky. Celkově hezká podívaná na atraktivní lidí v atraktivních exteriérech a šperky od Cartier byla jen třešnička na dortu. Co bylo trochu rušivé byl product placement, který byl očividný.
Marrow
Marrow
96 bodů
6
Nic si nebudeme nalhávat, kopírka Dennyho parťáků je až běda a současný smutný trend genderového protežování tu je taky moc. Přesto by se našlo i něco pozitivního. Ocean's 8 nejsou tak špatné, jako Krotitelé duchů. Děj je svižný a inteligentní. Obsazení v čele s Kate Blanchett, Sandrou Bullock a Helen Bonham Carter je dost dobré. Závěrečný zvrat je opravdu nepředvidatelný a potěší i návrat několika postav od původního Dennyho. Celkově jde tak o klidnou neurážející podívanou. Na druhou stranu nepřináší film nic nového. Jako genderová vzpruha selhává totálně, protože sice máte skupinu emancipovaných profesionálek, ale místo toho, abyste je viděli dělat něco pořádného jako třeba banku, jdou vykrást módní vernisáž, takže jak by řekla feministka "zase sexistické klišé". A nakonec, díky přemíře výskytu všech možných Gautierů, Versáčů, Vogueů, McQueenů a Diorů má člověk podstatnou část filmu spíš pocit, že se dívá jen na další Sex ve městě.