Helena

26%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
0
Helena je nejhorší sitcom dnešní doby,kterým TV Nova šlápla opravdu vedle. Nejspíš si mysleli,že po úspěchu sitcomu Comeback mají patent na úspěch a ono nic. Sandra Pogodová je čiré zlo a mělo by jí být zakázáno vystupovat v televizi,když jí to samo nenapadlo.
Psisko59
Psisko59
32 829 bodů
2
Dost úděsný původní český sitcom s nudným scénářem a nepřesvědčivým režijním vedením. Samotné situování těžiště děje do "domácího prostředí" je problematické, nenabízí velký akční prostor a stojí na několika málo hereckých osobnostech - tedy zde na Sandře Pogodové (je poněkud třeskutá a má nakřáplý hlas, který není po ránu moc dobře snesitelný), Leoši Nohovi a Petře Hřebíčkové vděčí sitcom za jakous takous kvalitu. No, snad to nebudou opakovat příliš často.
Pete69
Pete69
30 255 bodů
6.5
Když byl seriál nový, tak jsem okamžitě přepínal, s odstupem času ale musím říct, že to není zase až tak špatné. Je to podobný formát, jako třeba Comeback s mírně horší kvalitou. Musím říct, že Leoš Noha a Sandra Pogodová zahráli dobře a celý seriál vlastně udělali oni. To co se děje okolo je už spíše o ligu níže.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6.5
Ti manželé mě dokážou rozřechtat svým pošťuchováním a vtipnými hláškami.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 021 bodů
Sandra Pogodová je Olomoučanka, já rovněž, tak ji tak trochu "beru pod svá křídla", dalo by se říct. Na tento komediální seriál se nedívám, ale rozesmál jste mě, pane Brenane! Ne že ne!!! Totiž když šel v televizi Bedekr, tak jsem tam i psala, že Petr Rajchert v pohodě, ale ať, proboha, vymění tu Pogodovou! No, tak se stalo. Pak to uváděla Míša Maurerová, a i když tato herečka není moje z nejmilejších, už jsem potom "nevyskakovala z kůže" jako v prvním případě! :-)
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
2
Tenhle sitcom měl navázat na úspěchy Comebacku, ale to se rozhodně nepovedlo. Příšerně stupidní postavy a hlavně špatní herci v seriálu úspěch přímo odpuzují. Převládá většinou trapnej humor a většinou jsem rád, když se alespoň pousměju nad nějakým blbým vtipem. Comeback se mi líbil, ale tohle je blbost, která comebacku nešahá ani po kotníky.
nikol125
nikol125
2 781 bodů
7.5
Seriál ze života. :) Sandra Pogodová a Leoš Noha skvěle zahráli své role manželů.