Helena

26%
Helena
Helena

Helena se snaží čelit strastem a radostem rodinného života s velkým nadhledem a optimismem. Jenže k tomu všemu chodí do práce a vychovává tři ratolesti. Tak se nejednou stane, že jí jde ze všeho hlava kolem... (oficiální text distributora)





Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
0
Helena je nejhorší sitcom dnešní doby,kterým TV Nova šlápla opravdu vedle. Nejspíš si mysleli,že po úspěchu sitcomu Comeback mají patent na úspěch a ono nic. Sandra Pogodová je čiré zlo a mělo by jí být zakázáno vystupovat v televizi,když jí to samo nenapadlo.
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
2
Dost úděsný původní český sitcom s nudným scénářem a nepřesvědčivým režijním vedením. Samotné situování těžiště děje do "domácího prostředí" je problematické, nenabízí velký akční prostor a stojí na několika málo hereckých osobnostech - tedy zde na Sandře Pogodové (je poněkud třeskutá a má nakřáplý hlas, který není po ránu moc dobře snesitelný), Leoši Nohovi a Petře Hřebíčkové vděčí sitcom za jakous takous kvalitu. No, snad to nebudou opakovat příliš často.
Pete69
Pete69
29 102 bodů
6.5
Když byl seriál nový, tak jsem okamžitě přepínal, s odstupem času ale musím říct, že to není zase až tak špatné. Je to podobný formát, jako třeba Comeback s mírně horší kvalitou. Musím říct, že Leoš Noha a Sandra Pogodová zahráli dobře a celý seriál vlastně udělali oni. To co se děje okolo je už spíše o ligu níže.

Dodatečné informace

Původní název:
Helena (více)
  • Česká republika Helena
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění