Věčně mladá

75%

Komentáře a recenze 51

Dle počtu bodů
marvan
marvan
616 bodů
6
Ale jo, hlavně herecke obsazení, s realitou toho děj moc společneho neměl,kdo by chtěl být mladší než vlastní dcera.
Kick077
Kick077
596 bodů
8
Zajímavý námět, který se dal zpracovat hůř, ale i o něco líp.Škoda byla, že měl velký prostor příběh ze současnosti, na úkor celého jejího životního příběhu. Radši bych viděl trochu detailnější průběh jejího života. Ty občasné záblesky do minulosti pro mě na filmu bylo to nejzajímavější. No, nedá se nic dělat. Každopádně i přes tenhle nedostatek tenhle film patří rozhodně k těm lepším romantickým filmům. Objevil se v něm nápad.
minimoj
587 bodů
5.5
moc hezký film. Hlavně Harison Ford se mi v tomto filmu moc líbil. Příjemný kulturní zážitek který si ráda zopakuji
hofmi
hofmi
532 bodů
7
Stát se nesmrtelnou je přece tak jednoduché, stačí se vymlátit v autě za příhodných podmínek a je to :) Ale abych filmu neškodil, je to docela k pokoukání a příběh je nenásilný a uvolněný a vše končí happyendem. Není potřeba jít do kina, můžete se kouknout doma.
Kamil3
Kamil3
527 bodů
5.5
Zpočátku dobrá romantika .On jí nadbíhá ,ona ho nechce ...znáte to.Jenže potom jí sbalí a co dál..jenom nuda..nebilo to špatné .Sečteno -bylo to fajn ale znova se u na to nepodívám a proto dávám 55 procent
barborasalome
barborasalome
522 bodů
7
Milý romantický letní film, který krásně plyne.
sisisi
sisisi
441 bodů
8.5
Musím pochválit výběr projekce. Byla jsem nadšená. Skvělí herci, hezký příběh, konečně trocha romantiky :)
lord
lord
423 bodů
6
Film Věčně mladá lze rozhodně zařadit do ranku "dívčí film", je plný romantiky, emocí a dalších prvků, které u většiny chlapů způsobují střevní potíže a neutuchající touhu se rychle opít.. Tvůrci se tuto bariéru snaží prolomit sci-fi prvkem o zázračně nestárnoucím člověku, jenž prochází dějinami. Myšlenka je to vynikající i když ne inovativní, avšak mohlo to být bez vysvětlujícího komentáře, přece jenom bych věřil více divákovi a jeho inteligenci. Rovněž scénář je z mého pohledu slabší, ale tak jak to většinou u romatických filmů a v lásce obecně bývá, moc přemýšlení kazí celkový dojem... ;) Postava hlavní hrdinky svojí krásou a elegancí stejně každého chlapa musí uhranout, takže ideální splnění povinnosti pánové i s benefitem, který vám dodá sílu to vydržet bez kapky alkoholu... ;D Za mě 60%.
mil78
384 bodů
7
Zajímavé téma sice není plně využito a víc prokreslit by si zasloužila především samotná hlavní hrdinka, přesto si tvůrci kromě popisu osamění přichystali na diváka pár originálních zvratů. Je také nutné zmínit, že se obratně vyhnuli nabízejícímu se slzavému údolí.
Pegas1632
Pegas1632
299 bodů
6
Film nepřinesl nic nového, všechno už jsem viděli jinde, konec je přesně takový jaký víte že bude. Přesto je to příjemný snímek svého žánru a svého diváka si jistě najde. Dobré herecké výkony taky dost pomáhají dělat snímek snesitelnějším. Sečteno podtrženo - bylo to fajn, ale znovu to už asi nikdy vidět nepotřebuji.