The Guest

68%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Na tento film se úžasně hodí přísloví : Host do domu, hůl do ruky. Host je výborně napsané a natočené béčko, které se i přes stupiditu příběhu tváří smrtelně vážně. Každopádně se jedná o zábavnou podívanou s prima castingem a dobrým soundtrackem. Akce je dobrá, napětí místy mrazivé a hlavní “hrdina” charakteristický.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 301 bodů
8
S filmy Adama Wingarda to je pořád to samé. Po zhlédnutí ocením jejich sebeuvedomnění a zvládnutí konceptu, abych na ně do pár měsíců prakticky zapomněl. Tady se pokusil o větší zapamatování hodnost, ale ta chtěnost je strašně viditelná už od prvních vteřin a prvoplánovost každé myšlenky dějové i filmařské to posouvá na hranu parodie. Můžu jen uvažovat, jestli záměrné. Je to přesto docela zábavný film, ale rozhodně není ani trochu sofistikovaný, jak si možná autor myslel, že ho dělá. 3 a 1/2 a hodně váhám, kam zaokrouhlit.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Bourne utrhnutý z řetězu, který svůj úkol pomáhat a chránit bere v 80kovém akčním stylu. V rámci žánru fakt nečekaně zábavné ale zároveň dost drsné. Spousta scének má našlápnuto ke zkultovění.
Pas
Pas
6 225 bodů
5.5
Vetřelec Začíná to jako vážně míněný thriller s erotickým podtextem (příchod namakaného modrookého krasavce do amerického maloměsta na místní dívky rozhodně zapůsobí a je zábavné to sledovat), aby se to postupně víc a víc stávalo brakem (tajní agenti atd.) a v závěrečné čtvrtině se to zvrtne v nefalšovaný osmdesátkový kýč - zrcadlové bludiště, blikající světýlka a umělá mlha included! Jsem z toho v rozpacích, protože na jednu stranu jsou postavy ploché, ale na druhou stranu s nimi tvůrci umí naložit nemilosrdně tak, aby se o ně divák bál. 55%
Radek Hnilička
100 bodů
6.5
Hodně dobrý film ale čekal jsem více i trochu scifi