Marťan

84%

Komentáře a recenze 134

Dle počtu bodů
tedoun
tedoun
923 bodů
9.5
Ridley Scott a Matt Damon je značka kvality aneb není co řešit
Lucyen
Lucyen
919 bodů
10
Super film o přežití na neznámé planetě s omezenými zdroji.
batal
893 bodů
9
dobrý film
majk123
majk123
884 bodů
9
Martan no prostě Ridley Scott zase zabodoval
martin-kubista
martin-kubista
799 bodů
8.5
Tenhle film jsem viděl jak v kině, tak nedávno na BluRay a film mě dist bavil. Je to trochu Appolo 13 ohnuté do lehce komediálního žánru. Pár logických a fyzikalních lapsusů by se našlo, ale i tam mě film hodně bavil. Je to trochu oneman show Mata Damona, a hodně dobře zahraná. Podle mě film, který si užijí i ne zcela fanoušci scifi.
KajkaFajka
KajkaFajka
723 bodů
8.5
O tom ako by to vypadalo kdyby sme mohli osídlit nehostinú planétu a zanechali tam človeka a pak vynaložili veškeré prostriedky na jeho záchranu. Trochu smiešné ale americké. Matt exceluje a jeho chytrosť je príkladná a obohacujúcá. Kdybych mala srovnať Marťana a Interstelar tak 80 ku 20 vyhrá Interstelar ale učitě velmi dobrí film
Květka
Květka
711 bodů
9
Kniha je stejně dobrá jako film. Doporučuji obojí!
David Ženíšek
David Ženíšek
662 bodů
10
Výborný film , který utekl jako voda , dokonalé napětí a bravurní herecké výkony. Pro fanoušky vesmírných filmů jako já , je to nutná povinnost. Ridley Scott zkrátka vytvořil dokonalé vesmírné dílo, u kterého se nudit rozhodně nebudete a chci více takovýchto snímků.
jajsemviktor_
jajsemviktor_
621 bodů
10
Skvělý nápad, ještě lepší provedení, skvělý matt, ještě lepší Ridley Scott v režisérském křesle. Celý je to naprosto skvělý a vidět Daemona, samotného na Marsu, jak si pěstuje jídlo z výkalů TOP. Perfektní práce
Ethan Hunt
Ethan Hunt
620 bodů
8
Úžasná adaptace na stejnojmennou knihu, výborný herecký výkon (Matt Damon), Příběh hezky rychle odsýpá, ani si nevšimnete že to má dvě hodiny. Výborné dobrodružství o jeden lidský život, což je těžké kolem tohohle příběhu dělat film, ale tady se to povedlo. Bohužel jsem knihu nečetl, takže nemůžu srovnávat, ale výborná povaha hlavní postavy astronauta Marka Watneyho. Dost jsem se u tohohle snímku bavil přišlo mi, že tam bylo více vtipů na místě než u podobných snímků se stejným žánrem.