Hodinový manžel

59%

Komentáře a recenze 57

Dle počtu bodů
Kick077
Kick077
596 bodů
7
Čekal jsem nenáročnou komedii a toho jsem se celkem i dočkal. Scénář se sice hodnotit nedá, je to v podstatě jen takové lepidlo na vtipy, které ale byly v docela hojném počtu a i když člověk čekal co přijde, tak se stejně směje. Prostě taková jednoduchá komedie s naivním příběhem na odreagování.
pateta
461 bodů
8
Filmování v létě v Nymburce, kde se odehrává hlavní děj vzbudilo velkou pozornost v ulicích města.O to zvědavéjší publikum při premiéře.Film moc pěkně dopadl, hlavní protagonisté OK.Poutavý děj, vtipné dialogy -co víc si přát?
majhan
majhan
453 bodů
9
Po docela dlouhé absenci v návštěvách kina, to bylo příjemné překvapení. Byla to docela pohodová lehká komedie, kde mne oslovily nejen výkony některých hlavních postav, ale i zvolená místa natáčení. Dokonce i zápletka měla místy i šmrnc, někdy však byla trochu přitažená za vlasy. Celkový zážitek z filmu byl dost příjemný. Doporučení.
sisisi
sisisi
441 bodů
7.5
Líbí se mi nápad hodinového manžela, při filmu jsem se zasmála. Jsou tam ale věci, co se mi moc nelíbily, např. vztah hlavního páru. Chápu, že se lidi rozvádí, ale nelíbilo se mi, jak to oni řešili (teda spíš neřešili). Jinak se mi ale ten film líbil.
knihovna1
283 bodů
7.5
Bezva komedie a šla jsem na ni kvůli hvězdnému mužskému obsazení, zvláště Davidovi Matáskovi,který jako vždy nezklame. Je to film ze života,vtipný s dobrými nápady a gagy. Řěkla bych spíše film pro ženy.
Stoupa34
270 bodů
6.5
Šel jsem do kina aniž bych tušil co mě čeká. Prostě náhodný výběr. Když jsem zjistil, že mě čeká česká komedie, začal jsem se bát :-) Po posledním střetnutí české pohádky jsem si myslel, že v nejbližší době budu zcela úmyslně "naše" věci obcházet obloukem. A ono ejhle! Vůbec to nebylo špatné. Taková dobrá oddychovka u které se člověk zasměje a věřím, že pár hlášek se dostane i do veřejného slovníku. Herci svoje role zahráli dobře, díky nim i scénář dostal jiný rozměr. Co hodnotím negativně, to byl zvuk. Netuším jestli to bylo kinem nebo přímo filmem, ale chvilkama to byl docela otřes. Kdo netouží po hlubokých myšlenkách a chce kouknout na něco jednoduššího, je tento film dobrou volbou.
Marator
Marator
269 bodů
5
U tohoto filmu jsem se mohl ujistit, jak je silná a důležitá reklama a propagace. Takže ač se jednalo o jednoduchou šaškárnu, svůj ekonomický účel film splnil a po strop zaplnil sál našeho kina. Díky, teď mohu naprogarmovat nějaké kvalitnější dílo, na které tolik lidí rozhodně nedojde.
Prezidentka
Prezidentka
239 bodů
2
Další český, nudný, slabý a vyloženě hloupý experiment s nálepkou "komedie". Ve filmu snad nebyl jediný vtipný okamžik. Co tohle jako mělo být?
SoulMan
235 bodů
8
Asi nejlepší česká komedie posledních let s dobrým námětem i obsazením. Nejvtipnější byla slovenská obsluha vleku :D
KarlosPHA
199 bodů
7
!!! POTĚŠEN !!! Tak jsem byl na předpremiéře tohoto snímku a musím říct, že jsem byl potěšen. Obsazení, herecké výkony, příběh, vtip atd...já jsem dal 70%. V dnešní době je málo koukatelných nových českých filmů a když ještě je dobrej a zařadím si ho tam, že když půjde v TV,tak se na něj vždy podívám rád, tak to už je co říct.