Creed

78%

Komentáře a recenze 55

Dle počtu bodů
Rapaport
Rapaport
1 016 bodů
8
Rocky 7: Creed - Stallone na sebe strhává veškerou pozornost. I když nechtěně, stojí celý film na něm. Snaží se stát ( nebo sedět ) jen v povzdálí, ale přesto táhlne celý film sám. Bez něj by to byl suchý ne moc výrázný boxerský kousek. Ale takhle musím uznat, že jde o pěkné a důstojné rozloučení se s legendou chlapáckých sportovních ikon, velkým a příjemně ukecaným Rockym.
batal
893 bodů
8.5
dobrý příběh dobře vyprávěný
myllyn
myllyn
885 bodů
8.5
adonis creed dostal vlastní film a už se chystá i pokračování. Myslel jsem, že to bude další typický boxerský film ale mile mě to překvapilo. dokonce i sylvester, on umí dokonce i hrát, škoda že neproměnil tu oscarovou nominaci za postuavu, kterou hraje celý život.
KajkaFajka
KajkaFajka
723 bodů
9.5
Priaťel miluje filmy o Rockym a tak jsom to začala milovať aj ja. Prvý rocky byl fantasticky a preto nebuďem srovnávat s prvým Creedom. Je to prostě film který je o tom ako sa meňia osudy dvoch ludí po jejich stretnutí a do toho boxujů a učí sa novým veciam. Dobrý film a jsou rada že som opet viděla Silvestera vo svojom živli
VelkyVagabund
VelkyVagabund
648 bodů
8
Zaslúžených 80%. Je to klasická Rocky-ovina, ktorá sa na nič nehrá. Dej ubieha príjemne, človek sa pri tom nenudí. Adonis Creed (Michael B. Jordan) veľmi sympatická hlavná postava (herec). A Rocky Balboa (Silvester Stalone) tiež nezaostáva. Ide o zábavný film pri ktorom si človek oddýchne, zabudne na svoje problémy a sústredí sa na to ako Creed dostane výprask od nejakého boxera a naopak.
Honza 13
615 bodů
9
Tento film a celá série je nezapomenutelnou legendou už na vždy. Sylvester Stallone se k němu skvěle hodí a zvládl to s bravurou. Tento, vlastně už 6 film jsem podle názvu myslel, že bude jen o synovi Creeda, ale opak byl pravdou. Bylo to spíše o naší legendě ........... Rockyyy Balboaaa. Nebo aspoň tak napůl. Skvělý film ve všech směrech. Rocky Balboa je prostě nesmrtelný.
Fricino
Fricino
501 bodů
9
Film Creed mne opravdu překvapil. Před zhlédnutím jsem očekával spíše průměrný film, ale byl jsem mile překvapen. Skvělí herci, parádní hudba vyjadřující v každém okamžiku jeho důležitost a v neposlední řadě také humor i v nepříliš šťastných situacích dělají z tohoto filmu opravdu zajímavou podívanou. Coogler, jakožto režisér, má do své režisérské kariéry opravdu dobře nášlápnuto.
patrick-sarin
438 bodů
8.5
Mezi boxerskými filmy je to unikát. Něco nového. Jsou tam věci, které v jiných boxerských filmech nejsou. Není to typické (nejchudší ze čtvrti, ostatní se mu smějí. První velký zápas prohraje - o to víc cvičí. Velký zvrat - má bojovat se šampionem -> a úplně nečekaně vyhraje).. Ne, tady je to naštěstí jinak. Ač to na první pohled nevypadá - dejte tomuto filmu šanci, je lepší, než jeho "vrstevníci".
pery34
299 bodů
10
Krásný film
lukas-korunak
284 bodů
7
Film byl dobře zpracovaný, ale příběh mi přišel opravdu málo skutečný. Když opomenu stejný konec jako v 1. díle Rockyho tak mi přijde opravdu přehnané, že by nováček, někdo, kdo vlastně poprvé stál v ringu proti takovému soupeři na takové úrovni, by téměř vyhrál a tak rozdrtil šampiona. Na druhou stranu se mi opravdu líbilo propracování charakterů postav. Velmi se mi líbilo, že i přes velmi ambiciozní povahu Creeda, byl odhodlaný přestat bojovat, kdyby vzdal boj s rakovinou i Rocky. Kromě, dle mého názoru, odbytého konce byl film povedený, uměl zaujmout a nenudil jsem se. Mohu doporučit. :)